“Alles wat je zocht in de buitenwereld, zat al die tijd al in jou. Jij bent de sleutel tot jouw geluk. Ik help je op weg door je dit te laten herinneren, zodat je van daaruit jouw eigen hart je gids kunt laten zijn.”

This is for the empaths, the truth seekers & the intuitives.

Your Soul’s Journey

Online 1-op-1 sessies

Voel jij het innerlijke verlangen om de diepte in te gaan en je ware potentie te ontdekken? Om weer in contact te komen met je essentie en vanuit deze basis te leven?

Ontdek jouw innerlijke goud

Jij bent een multi-dimensionaal wezen. Jij bent hier nu, in deze overgangstijd, voor een reden. Diep van binnen kun je dit voelen. Jij draagt goud in je. Jij draagt (onontdekte) gaven. Jij bent deel van iets veel groters. Jij heelt voorouderlijke lijnen. Jij draagt de zaden voor een nieuwe tijd. Jij weet diep van binnen wat THUIS is, hoe het leven hoort te zijn. De eenheid, de magie, de natuur, de verbondenheid..

En toch, zijn er sluiers over dit innerlijke weten gekomen. Misschien zit je vast in angst, chaos, emoties, een gevoel van eenzaamheid of het niet meer weten.

Dit laat jou zien dat het tijd is om weer te her-inneren wie jij bent.

Tijdens deze reis komen we alles tegen dat nog onbewust is, zowel donker als licht. Ik help jou om alles dat jou nog blokkeert te transformeren.

Oude overtuigingen, programma’s, illusies, trauma’s, patronen, weggestopte emoties, pijn en angst. Die uit jouw leven(s), maar ook uit de familielijn komen. Alleen dán kom je weer in contact met je essentie. Ja, dit kan soms pijnlijk of confronterend zijn, maar ik wil jou laten ervaren dat het ook een prachtig proces is.

Immers, er gaan ook allemaal nieuwe deuren voor je open: je komt meer en meer in contact met je gevoel, je hart (intuïtie), hogere leiding, je gaven én je perspectief en bewustzijn verruimen.

Je gaat een sterkere verbinding voelen met jezelf, je omgeving, de aarde, natuur en de Bron – en vanuit daar ontstaat een diep vertrouwen, een gevoel van thuiskomen en innerlijke rust. Je wilt als vanzelf bijdragen aan het grotere geheel en dit gaat volledig vanuit de Flow.

Je vertrouwt op een grotere kracht die door je heen werkt en durft je volledig over te geven aan het leven. Het leven wordt magisch en je ontdekt steeds meer je unieke kleuren en durft deze te laten zien!

Tijdens deze reis komen we alles tegen dat nog onbewust is, zowel donker als licht. Ik help jou om alles dat jou nog blokkeert te transformeren.

Oude overtuigingen, programma’s, illusies, trauma’s, patronen, weggestopte emoties, pijn en angst. Die uit jouw leven(s), maar ook uit de familielijn komen. Alleen dán kom je weer in contact met je essentie. Ja, dit kan soms pijnlijk of confronterend zijn, maar ik wil jou laten ervaren dat het ook een prachtig proces is.

Immers, er gaan ook allemaal nieuwe deuren voor je open: je komt meer en meer in contact met je gevoel, je hart (intuïtie), hogere leiding, je gaven én je perspectief en bewustzijn verruimen.

Je gaat een sterkere verbinding voelen met jezelf, je omgeving, de aarde, natuur en de Bron – en vanuit daar ontstaat een diep vertrouwen, een gevoel van thuiskomen en innerlijke rust. Je wilt als vanzelf bijdragen aan het grotere geheel en dit gaat volledig vanuit de Flow.

Het leven wordt magisch en je ontdekt steeds meer je unieke kleuren en durft deze te laten zien!

Hoe zien de sessies eruit?

Jij bepaalt welk thema centraal komt te staan tijdens de sessie. Je kunt inbrengen waar je behoefte aan hebt, of waar je op wilt focussen.

We gaan eerst de diepte in op het thema dat er naar boven komt. Dit gedeelte omvat o.a. innerlijk kind heling, voorouderlijke trauma’s schonen, en blokkades en verdraaiingen in je systeem zuiveren.

Vervolgens laten we ontstaan wat er naar boven komt voor jou. Dit gedeelte is altijd een combinatie van heling en een persoonlijke activatie. Dit houdt onder andere in: jouw eigen hogere (multidimensionale) delen verankeren in je lichaam, innerlijke eenheid (man/vrouw) herstellen, unieke codes activeren, contact met Hoger zelf/Bron-verbinding versterken, (zelf)liefde en hogere leiding toelaten en het activeren van je eigen helende en unieke vermogens. Deze lijst kan ik zo lang maken als ik wil, maar dit zijn de onderdelen die vaak naar voren komen. Er is geen vast kader, dus wat er ontstaat is altijd een verrassing en precies afgestemd op jou.

Ik vind het heel belangrijk dat er een veilige setting is. Ik werk puur vanuit mijn eigen Bron-verbinding en laat jouw eigen Hoger-Zelf bepalen wat er gebeurt (dat deel van jou in de niet-fysieke sfeer – ofwel: pure helderheid, liefde en jouw grootste gids). Tijdens de sessie voel ik intuïtief met je mee en laat ik de energetische activatie ontstaan. Toch is dit altijd een co-creatie, en wil ik jou vooral laten voelen dat je dit zelf ook kunt. De activatie die plaatsvindt heeft dus als doel om op een diep niveau jouw Inner Flame te ontsteken, jezelf te bevrijden van al het oude, en je te laten Her-inneren wie je bent en wat je hier komt doen.

Online cursus “Your soul’s journey – activate the keys to embody your higher self (NL)”

Misschien heb je behoefte aan 1 activerende sessie, maar het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan een meer intensieve begeleiding. Na de eerste sessie kun je er voor kiezen om meerdere sessies te plannen, of om je aan te melden voor mijn online cursus. We kunnen tijdens de eerste sessie bespreken wat op dat moment het beste bij jou aansluit.

Mocht je je willen aanmelden voor de online cursus, dan krijg je 2 jaar lang toegang. Op deze plek deel ik alles met je wat ik zelf aan inzichten en ervaringen heb opgedaan. Denk aan: extra informatie over bepaalde thema’s, video’s/spraakopnames met uitleg, dagelijkse afstemmingen, oefeningen, meditaties, visualisaties, tools en technieken.

Waar ga je mee aan de slag?

  • Het verankeren van je ziel/hogere delen in je lichaam (aarden)

  • Het transformeren van oud trauma, overtuigingen, angst, blokkades etc.

  • Leren hoe je vanuit een diepe innerlijke afstemming kunt leven & je daar veilig in voelen

  • Het in contact komen met je innerlijk kind & deze helen

  • Verschil tussen ego en Hoger Zelf leren kennen

  • Leren omgaan met spiegels & triggers in relaties

  • Contact maken met je eigen Hoger Zelf en jouw bron-verbinding, zodat je vanuit helderheid jouw Purpose kunt leven

Meer informatie over de online cursus

Tarief

Losse 1-op-1 Activatie-Sessie van 90 minuten € 124,-

Mocht je na de eerste sessie nog losse sessies (van 60 minuten) willen bijboeken, dan betaal je € 95,- per keer.

De sessies zijn altijd online.
Boek een gratis kennismaking van 15 minuten

Wat klanten zeggen:

“Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen.” – Ilse

“Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal. Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!” -Marinda Bok

Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen.

ILSE

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

MARINDA BOK

Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker ‘your woman’!

PAVLINA HAVLIKOVA

Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

VERA HOUWER

Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessies weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt. Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

NICOLE TER HEIDE