Your Soul’s Journey

Exclusief 1-op-1 traject
voor vrouwen

This is for the empaths, starseeds, truth seekers, creatives and lightkeepers..

Ben jij klaar voor jouw unieke ‘Soul’s journey’?

Voel jij het innerlijke verlangen om de diepte in te gaan, om de ontdekkingsreis IN jezelf aan te gaan? Om weer in contact te komen met je ziel, je essentie en vanuit deze basis je leven vanuit (zelf)liefde, kracht en vertrouwen te ervaren? Misschien heb je je nooit helemaal thuis gevoeld op deze aarde en kon je niet helemaal jezelf zijn, je veilig voelen of werd je niet altijd begrepen. Daardoor ben je bij jezelf vandaan gegroeid en is er een sluier over die prachtige kern van jou heen gekomen. Je wilt weer ontdekken wie je bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen. Je bent er klaar voor om je hoogste potentieel te leven!

Tijdens deze reis komen we alles tegen dat nog onbewust is, zowel donker als licht. Ik help jou om alles dat jou nog blokkeert of beperkt onder ogen te komen, te omarmen en te transformeren. Oude overtuigingen, illusies, trauma’s, patronen, weggestopte emoties, pijn en angst. Alleen dán kom je weer in contact met je essentie. Ja, dit kan soms pijnlijk of confronterend zijn, maar ik wil jou laten ervaren dat het ook een prachtig proces is.

Immers, er gaan ook allemaal nieuwe deuren voor je open: je komt meer en meer in contact met je gevoel, je hart (intuïtie), hogere leiding, je spirituele gaven én je perspectief en bewustzijn verruimen. Je gaat een sterkere verbinding voelen met jezelf, je omgeving, de aarde en de kosmos – en vanuit daar ontstaat een diep vertrouwen en een gevoel van thuiskomen en innerlijke rust. Het loslaten van oude jasjes die niet meer passen wordt daardoor steeds makkelijker voor je! Je leert surfen op de stroom van het leven in plaats van ertegen te vechten.

“Alles wat je al die tijd zocht in de buitenwereld, zat al die tijd al in jou. Jij bent de sleutel tot jouw geluk. Ik help je op weg door je dit te laten herinneren, zodat je van daaruit jouw eigen hart je gids kunt laten zijn.”

Dit traject is voor jou als je een duidelijke JA voelt.

Gaat jouw energie stromen?

Voel je enthousiasme?

Resoneert mijn energie met die van jou?

Herken je je in de overige punten?

 • Je voelt je aangetrokken tot het pad van belichaamde spiritualiteit (ascentie/meesterschap), in plaats van alleen maar ‘mentale’ spiritualiteit en afleidingen.

 • Je voelt dat je klaar bent voor een diepe transformatie (of misschien zit je er al midden in). Misschien ben je net spiritueel ‘ontwaakt’, voel je een sterk verlangen naar méér, of ben je al een hele tijd dit pad aan het bewandelen. We starten daar waar jij staat.

 • Je staat er voor open om nieuwe gebieden te ontdekken op het gebied van spiritualiteit en bent bereid om alle oude stukken in jezelf onder ogen te komen.

 • Je wilt spiritualiteit verder integreren in je dagelijkse leven, in het aardse.

 • Je verwacht niet dat ik jou even snel ga ‘fixen’, maar beseft dat jij er zelf ook energie in mag steken. Het proces blijft ook ná dit traject zich verdiepen.

 • Je bent gemotiveerd en bereid om in je dagelijkse leven veranderingen toe te passen. Je beseft dat jouw huidige situatie en relaties spiegels zijn die jou wijzen op oude overtuigingen of wonden in jezelf. Je bent bereid hier de verantwoordelijkheid voor te nemen en de (liefdevolle) confrontatie met jezelf aan te gaan.

Hoe ziet het traject eruit?

We spreken samen af hoeveel sessies jij nodig hebt en hoe deze er uit komen te zien. De sessies zijn altijd een combinatie van healing, reading en coaching. Tussendoor werken we met een online leeromgeving en ga jij thuis aan de slag met opdrachten, oefeningen, technieken en meditaties. Het is de bedoeling dat jij aan het einde van het traject zelf verder kunt en alle tools in handen hebt voor de verdere verdieping van je groei. De sessies kunnen zowel op locatie in Heerenveen, als ook op afstand (videobellen).

ONLINE LEEROMGEVING

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot een online leeromgeving. Op deze plek deel ik alles met je wat ik zelf aan inzichten en ervaringen heb opgedaan. Denk aan: extra informatie over bepaalde thema’s, video’s/spraakopnames met uitleg, dagelijkse afstemmingen, oefeningen, meditaties, energetische activaties, visualisaties, tools en technieken. Ook krijg je toegang tot al mijn meditaties en activaties die je thuis kunt beluisteren.

Wat voorbeelden van onderwerpen:

 • Het verankeren van je ziel in je lichaam (aarden)

 • Het oplossen van oud trauma, overtuigingen, angst, blokkades etc.

 • Leren hoe je thema’s en patronen in jezelf kunt blijven helen

 • Werking van ego, innerlijk kind en innerlijke saboteurs

 • Verschil tussen ego en Hoger Zelf leren kennen

 • Spiegels & triggers in relaties

 • Leren hoe je contact maakt met je eigen hoger zelf en innerlijke leiding

 • Kwantum manifestatie

 • Frequentie verhogen

 • Jouw authentieke missie ontdekken en in de wereld brengen

 • Werken met energie, contact maken met hogere dimensies

 • Tools voor degene die ondernemer wil worden/al ondernemer is

Persoonlijke afstemming
+ ‘vroeg-start-actie’

Zoals ik al zei wordt het traject afgestemd op de persoon zelf. De online leeromgeving wordt heel breed en we leggen de focus op de onderwerpen waar jij wat aan hebt. Ik zal tussentijds dit platform blijven aanvullen met nieuwe content.

Het is mogelijk het traject uit te breiden met extra losse sessies. Voor de mensen die een eigen website willen hebben: ook dat kan! Mijn vriend is een geweldige website-bouwer en doordat ik intensief met jou heb gewerkt, kunnen wij samen heel mooi jouw authenticiteit naar voren brengen in je eigen website.

NB: de online leeromgeving is nog niet helemaal af. Toch voelde ik dat ik alvast wilde starten met een aantal mensen, omdat ik dan gaandeweg de online leeromgeving kan aanvullen. Zo kan ik de content afstemmen op de behoeften van de personen die met mij het traject aangaan.

Voor deze groep mensen die nu wil beginnen heb ik een speciale ‘vroeg-start-actie’! Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier voor meer informatie.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen:

Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen.

ILSE

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

MARINDA BOK

Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker ‘your woman’!

PAVLINA HAVLIKOVA

Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

VERA HOUWER

Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessies weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt. Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

NICOLE TER HEIDE

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief…