“Alles wat je al die tijd zocht in de buitenwereld, zat al die tijd al in jou. Jij bent de sleutel tot jouw geluk. Ik help je op weg door je dit te laten herinneren, zodat je van daaruit jouw eigen hart je gids kunt laten zijn.”

This is for the empaths, the truth seekers & the intuitives.

Your Soul’s Journey

Online 1-op-1 traject

Voel jij het innerlijke verlangen om de diepte in te gaan, om de ontdekkingsreis IN jezelf aan te gaan? Om weer in contact te komen met je ziel, je essentie en vanuit deze basis te leven?

Ontdek jouw innerlijke goud

Misschien heb je je nooit helemaal thuis gevoeld op deze aarde en kon je niet helemaal jezelf zijn, je veilig voelen of werd je niet altijd begrepen. Daardoor ben je bij jezelf vandaan gegroeid en is er een sluier over die prachtige kern van jou heen gekomen. Je wilt weer ontdekken wie je bent en wat je hier komt doen. Je bent er klaar voor om je hoogste potentieel te leven!

Tijdens deze reis komen we alles tegen dat nog onbewust is, zowel donker als licht. Ik help jou om alles dat jou nog blokkeert of beperkt onder ogen te komen, te doorvoelen en te transformeren.

Oude overtuigingen, programma’s, illusies, trauma’s, patronen, weggestopte emoties, pijn en angst. Die uit jouw leven(s), maar ook uit de familielijn komen. Alleen dán kom je weer in contact met je essentie. Ja, dit kan soms pijnlijk of confronterend zijn, maar ik wil jou laten ervaren dat het ook een prachtig proces is.

Immers, er gaan ook allemaal nieuwe deuren voor je open: je komt meer en meer in contact met je gevoel, je hart (intuïtie), hogere leiding, je gaven én je perspectief en bewustzijn verruimen.

Je gaat een sterkere verbinding voelen met jezelf, je omgeving, de aarde, natuur en Source – en vanuit daar ontstaat een diep vertrouwen en een gevoel van thuiskomen en innerlijke rust. Het loslaten van oude jasjes die niet meer passen wordt daardoor steeds makkelijker voor je! Je leert surfen op de stroom van het leven in plaats van ertegen te vechten.

Wij zijn een match als je bij deze punten een sterke JA voelt!

 • Je bent er klaar voor om naar binnen te gaan en op een dieper niveau te onderzoeken wat nog onbewust is – in plaats van de dingen buiten jezelf te zoeken.

 • Je voelt dat je klaar bent voor een diepe transformatie (of misschien zit je er al midden in). Misschien ben je net ‘ontwaakt’, voel je een sterk verlangen naar méér, of ben je al een hele tijd dit pad aan het bewandelen. We starten daar waar jij staat.

 • Je staat er voor open om nieuwe gebieden te ontdekken op het gebied van innerlijke groei.

 • Je verwacht geen ‘quick fix’, maar beseft je dat dit een investering is in jezelf, waar je zelf aan mag blijven werken (ook na dit traject).

Hoe ziet het traject eruit?

We spreken samen af hoeveel sessies jij nodig hebt en hoe deze er uit komen te zien. De sessies zijn altijd een combinatie van energiewerk (healing) en intuïtieve coaching. Tussendoor werken we met een online leeromgeving en ga jij thuis aan de slag met opdrachten, oefeningen, technieken en meditaties. Het is de bedoeling dat jij aan het einde van het traject zelf verder kunt en alle tools in handen hebt voor de verdere verdieping van je groei. De sessies doen we via videobellen
(aangezien ik naar Zweden ben verhuisd).

ONLINE LEEROMGEVING

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot een online leeromgeving. Op deze plek deel ik alles met je wat ik zelf aan inzichten en ervaringen heb opgedaan. Denk aan: extra informatie over bepaalde thema’s, video’s/spraakopnames met uitleg, dagelijkse afstemmingen, oefeningen, meditaties, visualisaties, tools en technieken.

Wat voorbeelden van onderwerpen:

 • Het verankeren van je ziel in je lichaam (aarden)

 • Het transformeren van oud trauma, overtuigingen, angst, blokkades etc.

 • Leren hoe je vanuit een diepe innerlijke afstemming kunt leven & jezelf kunt beschermen

 • Het in contact komen met je innerlijk kind & deze blijven helen

 • Verschil tussen ego en Hoger Zelf leren kennen

 • Leren omgaan met spiegels & triggers in relaties

 • Contact maken met je eigen Hoger Zelf en jouw bron-verbinding

MEDEDELING

Dit traject kan ook op locatie in Zweden worden gedaan, in de vorm van een privé-retraite (vanaf maart 2022). Dit is nog in ontwikkeling, maar mocht je interesse hebben dan kun je dit alvast laten weten. Voor nu is het traject alleen mogelijk via video-bellen & de online leeromgeving.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen:

Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen.

ILSE

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

MARINDA BOK

Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker ‘your woman’!

PAVLINA HAVLIKOVA

Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

VERA HOUWER

Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessies weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt. Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

NICOLE TER HEIDE