Ignite Your Inner Light

Women’s retreat voor healing & zelfontwikkeling

6 vrouwen – 6 dagen – in de Zweedse natuur

LOCATIE:

Zweden

INCHECKEN:

20 juli 2023

UITCHECKEN:

25 juli 2023

PRIJS:

€ 950,-

FOR WOMEN ONLY

Ignite Your Inner Light

Oftewel: ontsteek je innerlijk licht tijdens dit retreat!
Dit kleinschalige retreat voor vrouwen vindt plaats midden in de bossen, in een knus retreat-centrum in Zuid Zweden. Hier heb jij alle ruimte om te verbinden, ontspannen en je innerlijke proces te verdiepen in een groep van max 6 vrouwen.

Tijdens dit retreat maken we gezamenlijk en individueel een innerlijke reis, waarbij we bewust maken wat jou tegenhoudt om voluit te leven. Het is een her-ontdekking van je eigen wijsheid, inspiratie, (zelf)liefde en passie.

Want zeg nou zelf, in hoeverre leef jij jouw potentieel als vrouw? Waar houd jij jezelf nog klein? In hoeverre leef jij in overeenstemming met jouw ziels-essentie? En waar durf jij nog niet te vertrouwen op je eigen intuïtie en de flow van het leven?

Je gaat her-ontdekken wie JIJ bent, wat je hier komt doen en hoe je dit in de praktijk meer kunt gaan belichamen. Jouw ‘Inner Light’: welke klaar is om te gaan stralen!

DE PIJLERS VAN HET RETREAT

Verbinden

Er ontstaat letterlijk ‘magie’ als een groep gelijkgestemde vrouwen samenkomt. Ieder heeft z’n eigen unieke energie en kwaliteiten en met elkaar creëren we een krachtig veld waarin iedereen z’n eigen prachtige transformatie kan doormaken.

Transformeren

We dragen allen de oude informatie van onze voorouderlijn in ons systeem, wat ons tegenhoudt om voluit te leven. In een veilige setting word je begeleid om deze oude stukken en trauma’s op te schonen, waardoor je meer innerlijke rust, helderheid en ontspanning in jezelf gaat ervaren.

Ontdekken

Waarvoor ben ik hier? Wat zijn mijn unieke gaven en hoe kan ik deze (krachtiger) inzetten? Je gaat ervaren dat het échte thuiskomen kan worden ervaren in het her-ontdekken van je eigen ziels-essentie en de verbinding hiermee in je dagelijkse leven.

Innerlijke doorbraak

Doormiddel van helende meditaties, creatieve oefeningen, het werken met de elementen en de natuur-energieën word je begeleid in je innerlijke proces, waarbij je beperkende overtuigingen, angst en thema’s loslaat die jou niet meer dienen. Zodat je thuis vanuit een frisse start verder kunt.

Wat kan je gaan ervaren?

 • Jezelf op diepere lagen ontdekken
 • Uit je hoofd en dieper in je lijf zakken
 • Doorbraak maken op persoonlijke thema’s
 • Het loslaten van oude patronen, thema’s, overtuigingen of angst

 • Verheldering van je missie
 • Sterker afstemmen op je eigen wijsheid en intuïtie

 • Meer contact met je creatieve en vrouwelijke essentie
 • Leren werken met natuurenergieën en de elementen

 • Meer verbinding met je ziel/Hoger Zelf en de Oerbron & de communicatie hiermee in de praktijk versterken

Zesdaagse journey

INVESTERING:
€ 950,- incl btw

Grote lijn van het programma:

 • Creatieve sessies en oefeningen
 • Yin-yoga

 • Meditatie-healing sessies

 • Ieder persoon krijgt een 1-op-1 sessie met mij (coaching/healing)

 • Natuurwandelingen met intuïtive opdrachten

 • Zwemmen in een prachtig meer + werken met het element water

 • Vuurceremonie, de kracht van muziek & intuïtieve dans

 • Tussendoor genoeg vrije tijd om te ontspannen in het retreatcentrum, een hangmat of stoel in de tuin, of je maakt een wandeling in het aangrenzend bos

ACCOMODATIE

Prijs is inclusief:

 • 5 overnachtingen in het retreat-centrum (een gedeelde tweepersoons-kamer) met grote gemeenschappelijke ruimte, badkamer en keuken.

 • 5 x ontbijt*

 • 5 x avond maaltijd*

 • 5 x lunch*

 • Biologische koffie & thee
 • Handdoeken & beddengoed

* Het eten is vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. Mocht de oogst overvloedig zijn, kunnen we ook groente uit eigen moestuin eten. Ik hoor graag vooraf aan het retreat of je bepaalde voedselallergieën hebt.

CUSTOMER REVIEWS

Van vrouw tot vrouw

In mijn praktijk heb ik ervaren dat er veel overeenkomsten zijn in de pijnpunten en thema’s die we in ons dragen als vrouw. Het niet gezien of aangevoeld zijn op zielsniveau, onszelf kleiner maken uit angst voor veroordeling, bang zijn voor onze eigen kracht, niet durven vertrouwen op onze intuïtie, en een gevoel van ‘wie ben ik en wat is mijn hogere bedoeling?’, met vaak op de achtergrond een gevoel van onrust, onmacht of een verlangen naar een gevoel van ’thuis’..

Tijdens dit retreat komt er een groep vrouwen samen die er klaar voor zijn om een stap dieper te gaan. Een groep vrouwen die elkaar zien en steunen, zonder over elkaar te oordelen. Ik wil een setting creëren waarin iedereen zich veilig voelt en zich durft open te stellen. Een setting waarin ieder met haar eigen innerlijke proces aan de gang gaat, maar waarin ook ruimte is voor verbinding, ontspanning en plezier.

Mijn missie is dat jij als vrouw je opent naar je eigen hart en daar je innerlijke wijsheid, kracht en vertrouwen vindt. Dat je je weer herinnert hoe diep verbonden je bent met de natuur, met jezelf en de wereld om je heen én hoe je jouw eigen unieke energie hier een plek kunt geven.

Dompel je onder in de Zweedse natuur

Praktische en extra informatie

Reizen vanuit Nederland
Je kunt reizen met de auto, vliegtuig of trein. Met de auto ben je ongeveer 11 uren onderweg (vanuit Noord Nederland). Mochten er meerdere mensen zijn die met de auto willen komen, en als er behoefte aan is om samen te rijden, dan kun je dit altijd aangeven zodat ik jullie met elkaar kan verbinden vooraf aan het retreat. Aangezien het retreat om 15.00 uur start op de eerste dag, is het handig om halverwege de rit een B&B te boeken zodat je op de dag van het retreat nog maar 5 à 6 uurtjes hoeft te rijden.

Mocht je met het vliegtuig willen gaan, dan kun je het best op Kopenhagen vliegen. Vanaf daar is er een treinverbinding die om het uur naar onze plek gaat. Je hoeft dan nog 3 uurtjes met de trein en ik haal je dan op vanaf het station in Lessebo. Mocht Lessebo geen optie zijn, dan kun je reizen naar Växjö (ook hier word je opgehaald).

Ik zal op korte termijn nog wat meer info geven over eventuele vluchttijden en aansluitende treinen. Mocht je je aanmelden voor het retreat, dan kijk ik graag even met je mee wat de beste optie qua reizen voor je is en hoe je dit het beste kunt plannen.

Praktisch, aanvang en vertrek
Op 20 juli 2023 start het retreat om 15.00 uur. Vanaf 12.00 uur is er de mogelijkheid om te arriveren op de locatie. Op 25 juli is de vertrekdatum. In de ochtend is er nog ontbijt aanwezig, maar is er verder geen actief groepsprogramma meer. Uitchecken is voor 12.00 uur. Het is handig om met elkaar af te stemmen hoe laat een eventuele trein gehaald moet worden zodat ik jullie naar het station kan brengen (dit zal ik later met jullie overleggen).

In de zomer kan het erg warm zijn in Zweden en is het vaak droog. Houd dus rekening met bikini/badpak en zomerkleding. In de avond kan het wat meer afkoelen, dus een warme trui is altijd handig 🙂

Data en aanmelden retreat

Bij interesse of vragen kan je onderstaand contactformulier invullen. Na aanmelding ontvang je van mij een persoonlijke ontvangstbevestiging (check altijd je SPAM of ongewenste mail!).

In de bevestiging geef ik meer informatie over de locatie, wat je zoal moet meenemen en overige informatie die van belang kan zijn.

Let op: dit retreat heeft beperkte plaats en de aanmelding sluit op 10 juli 00.00 uur. Zorg er dus voor dat je je op tijd aanmeldt*.

Betaling
In de persoonlijke ontvangstbevestiging deel ik een linkje voor een aanbetaling van €400,-. Het restant wordt een week voorafgaand het retreat gefactureerd.

Wil je zakelijk deelnemen? Dat kan ook. Vermeld in je aanmelding dan nog eventjes je bedrijfsnaam en btw-nummer. De btw wordt dan verlegd.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 31 dagen voorafgaand het retreat kan je kosteloos annuleren. Tot 14 dagen kost het €400,-. Annuleer je binnen veertien dagen, dan is er geen restitutie meer mogelijk.

Kennismakingsgesprek & meer info
Mocht je liever eerst met mij kennismaken voordat je het retreat boekt, of mocht je nog vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje. Ik plan graag een kort video-gesprek met je in zodat we kunnen doornemen of het retreat geschikt voor je is!

Dit retreat wordt gegeven in het Nederlands

Aanmelden voor het retreat

De retreats worden gegeven in zuid Zweden onder de rook van Växjö. Er is plek voor 6 vrouwen.