VIJFDAAGSE PRIVÉ RETREAT IN ZWEDEN

Een magische innerlijke reis in de Zweedse natuur

Reserveer nu
FOR WOMAN ONLY

Privé retreat

Ontdek het goud in jezelf

Lieve vrouw, jij mag weer gaan ervaren wat jij aan potentieel in je draagt. Eerst mag jij thuiskomen IN jezelf en de veiligheid en het (zelf)vertrouwen voelen dat daar is. Dan gaan we samen kijken op welke thema’s jij een doorbraak wilt maken. We gaan de diepte in en ik help je herinneren hoe je zélf de sleutels tot je eigen heling activeert. Je leert werken met energie en gaat ervaren hoe je eigen Hoger Zelf, de oerbron en de natuur allemaal samenwerken om jou de juiste inzichten en heling te geven.

Contact met je essentie

De relatie die jij met jezelf hebt is de basis voor je andere relaties. Echte (onvoorwaardelijke) liefde, verbinding, plezier en wijsheid gaan weer stromen als jij in contact komt met je essentie. Het onbewuste in jou maken we bewust – en vanuit zachtheid kijken we naar onverwerkte stukken zodat deze kunnen transformeren.

Missie ontdekken

Jouw mannelijke én vrouwelijke energie mogen weer samen komen in een heilige dans – waarna jij ook het magische kind in jezelf her-ontdekt. Jouw passie en missie worden duidelijker en je creativiteit en (onontdekte) gaven gaan weer stromen. Je gaat het leven meer vanuit gemak, blijheid en rust ervaren en je durft jezelf krachtig te laten zien aan de wereld.

Ik kijk ernaar uit om een stukje mee te mogen lopen tijdens jouw reis!

Wat kan je gaan ervaren?

 • Jezelf op diepere lagen ontdekken
 • Uit je hoofd en dieper in je lijf zakken
 • Doorbraak maken op persoonlijke thema’s
 • Oude angsten, trauma’s, overtuigingen of patronen transformeren
 • Verdieping in je relaties
 • Verheldering van je missie
 • Integratie van zielendelen

 • Meer contact met je creatieve en vrouwelijke essentie
 • Leren werken met natuurenergieën en de elementen

 • Meer verbinding met je ziel/Hoger Zelf en de Oerbron & de communicatie hiermee in de praktijk versterken

Vijfdaagse journey

€ 1950,- incl btw

Grote lijn van het programma:

(Het programma wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw intentie en behoeften.)

 • Creatieve sessie + persoonlijke afstemming/meditatie (+- 2 uur)
 • Healing-activatie sessie + werken met waterelement (zuivering in het Zweedse meer). (+- 2 uur)
 • Natuurwandeling + opdrachten (leren communiceren met de natuur & het ‘veld’) (+- 2 uur)
 • Losse healing-activatie-coaching sessie op thema dat naar boven komt (+- 2 uur)
 • Innerlijke reis naar de hartkamer – je essentie en missie herontdekken (+- 1 uur)
 • Vuurceremonie, de kracht van muziek & meditatie (+- 2 uur)
 • 1 hele vrije dag voor stilte en ontspanning & tussendoor genoeg vrije tijd
 • Je kookt je eigen eten in je caravan, en kunt op het terrein ontspannen of heerlijke natuurwandelingen maken rondom het terrein
 • Je krijgt van mij opdrachten en tools mee die je tijdens het retreat kunt doen (afgestemd op jouw behoeften)

Extra

Tijdens het retreat ontvang je een notitieboekje die je kunt gebruiken voor je schrijfoefeningen én waar je je opgedane inzichten in kwijt kunt (en dit zullen er veel zijn!). Ook krijg je gratis toegang tot mijn online activatie-meditatie “Activation of the Diamond Body – Reclaim inner freedom“. Daarnaast leen je een Ipad waarop je opgenomen meditaties en afstemmingen kunt luisteren in je hangmat!

Prijs is inclusief:

 • 6 overnachtingen in caravan of retreat-centrum

 • 5 x ontbijt*

 • 5x avond maaltijd*

 • 5x lunch*

 • Biologische koffie & thee

 • Handdoeken & beddengoed

 • In het geval je in de caravan slaapt: gebruik toilet en douche in het centrum. In het geval je in het retreat-centrum overnacht: toilet, douche en keuken is daar aanwezig.

* Na aanmelding stuur ik je een formulier waarin je verschillende maaltijd menu’s kunt kiezen. Ik vraag je van tevoren naar jouw voorkeuren en/of allergieën. Wij zorgen dan voor de ingrediënten. De maaltijden kan je dan zelf klaarmaken in je keuken. We kopen zoveel mogelijk biologisch.

CUSTOMER REVIEWS

WHAT PEOPLE SAY

Wat een geweldige investering in, en cadeau voor, jezelf als je de privé retreat bij Demi boekt. De ruimte, rust & natuur doet een mens goed. Even uit je drukke leventje stappen en bijkomen en opladen in de natuur van Zweden. Gedurende de 5 dagen van de retreat neemt Demi de tijd voor je, om je te begeleiden tijdens bepaalde sessies. Begeleide meditaties, intuïtieve wandelingen, diepgaande gesprekken of een creatieve sessie. Demi voelt erg goed aan wat er nodig is op dat moment, en welke sessies je goed kunnen helpen tijdens het aangaan van bepaalde thema’s. Wat ik vooral fijn vind aan deze retreat, en krachtig vind van Demi, is dat het niet alleen maar een weekje is waarbij Demi al het werk doet en jij puur ontvangt. Meestal heb je dan na zo’n week allerlei voornemens maar valt het thuis niet vol te houden. Dat is met deze retreat anders. Demi laat je inzien dat je zelf heel veel dingen kunt. Je kunt zelf met energie werken, voor heling zorgen & de geleerde dingen tijdens de week heel praktisch weer toepassen in je dagelijks leven. Demi bekrachtigt je écht tijdens deze week. Ik ben alweer even thuis, maar voel al superfijne veranderingen in mijn energie en kan mijn gekregen inzichten goed praktisch toepassen in mijn dagelijks leven.

WIEKE RISTIMAKI
( 5daagse retreat )

Dompel je onder in de Zweedse natuur

Praktische en extra informatie

Reizen vanuit Nederland
Voor mensen die uit Nederland naar Zweden (gelegen onder Växjö) willen komen is het aan te bevelen om een dag voordat het retreat begint al in Zweden te zijn. Vandaar ook dat er een extra overnachting bij in zit. Het retreat start namelijk in de ochtend en je wil graag uitgerust kunnen beginnen. Ook is het mogelijk om de laatste dag nog een extra nacht bij te boeken als dat beter uit komt met reizen. Zie voor tarieven het kopje “tarieven extra diensten”.

Daarnaast kan je reizen met de auto, vliegtuig of trein. Met de auto ben je ongeveer 11 uren onderweg (vanuit Noord Nederland). Vliegen kan op bijvoorbeeld Kopenhagen. Van daaruit is het nog 3 uren met de trein (of je huurt een auto). Ik haal je op van het station.

Data en aanmelden retreat

Bij interesse of vragen kan je onderstaand contactformulier invullen. Ik zal dan binnen een aantal dagen reageren (check wel altijd even je SPAM of ongewenste mail!).
Het is ook mogelijk om even telefonisch met me te bespreken of het retreat voor jou geschikt is (en misschien vind je het ook wel fijn om even in te voelen of wij een match zijn).

Mocht je het retreat willen aangaan, dan plannen we samen een geschikte datum.

Let op: als je in de herfst/winter een retreat plant, dan kan de invulling van het programma iets afwijken i.v.m. het weer en daglicht. Hierover wordt dan gecommuniceerd.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 21 dagen voorafgaand het retreat kan je kosteloos annuleren. Tot zeven dagen kost het €400,-. Annuleer je binnen zeven dagen, dan is er geen restitutie meer mogelijk.

Tarieven extra diensten

Optioneel Tarief
Extra healing sessie 1-1,5  uur € 95,-
Extra begeleide meditatie 1 uur € 65,-
Nacht bijboeken € 80,-

Leuk feitje:

Het idyllische retreatcentrum met meerdere slaapvertrekken is een voormalig timmerfabriek geweest. Later is het omgetoverd tot een cafe, en nu een gebouw met 3 aparte slaapvertrekken en een grote gemeenschappelijke ruimte en keuken. Een heerlijke plek om te vertoeven en waar ook diverse andere activiteiten, zoals yoga, meditaties en pizza-avonden gegeven kunnen worden.

Ga jij de verbinding met jezelf aan?

De retreats worden gegeven in zuid Zweden onder de rook van Växjö. Wil jij je een paar dagen onderdompelen in de Zweedse natuur en daarnaast met jezelf aan de slag gaan? Reserveer nu een plek.