Responsive design

Op maat gemaakt

Uniek

Unieke website voor een unieke ondernemer.

simple · unique · overthought · suitable by you

Een goede match is het halve werk

Om als mens en als ondernemer iets gedaan te krijgen heb je vaak een beetje hulp nodig van anderen. Die zoektocht naar de juiste mensen is niet altijd gemakkelijk. Soms best wel een opgave, toch? Een goede match levert in mijn ogen een beter resultaat op. En dat willen we natuurlijk allemaal. Daarom vind ik het belangrijk dat we elkaar een beetje kennen.

Op mijn beurt werk ik graag intuïtief. Niet strak omlijnd volgens bepaalde stappen of vaste structuren, maar datgene te doen wat zich op het moment aandient. Ik probeer mij af te stemmen op jouw situatie. Jouw wensen. Jouw behoeften. Om zo een compleet beeld te krijgen. Dat vraagt om een beetje openheid, vertrouwen en betrokkenheid bij het proces. Het is wat mij betreft dé sleutel tot een vruchtbare samenwerking en dé manier om jouw wensen goed tot uitdrukking te kunnen brengen.

Het proces

Beschouw het als een creatieve co-creatie. Ik vind het belangrijk dat je zelf ook je website een beetje leert kennen, zodat je zelf ook teksten en foto’s kunt plaatsen. Ik leg je gaandeweg dan ook het een en ander uit. Verder geef jij de input en probeer ik dat te vertalen in een design. We werken net zo lang door totdat jij tevreden bent.

Waar ik mee werk:

 

Wordpress
Ik bouw mijn websites in WordPress. Dit is het zogenoemde content management systeem (of het fundament) waar ik de website op bouw. Ideaal voor het maken van eenvoudige websites tot aan webshops met ongeveer 100 artikelen.
Woocommerce
Woocommerce is een webshop toepassing. Wil je producten verkopen dan is dit waar ik gebruik van maak. Flexibel en redelijk snel op te zetten.
Adobe
Voor het bewerken van fotomateriaal en of illustraties (zoals logo's) maak ik gebruik van het software programma Adobe.
SEO met Yoast
SEO is een belangrijk onderdeel van je website om gevonden te worden. Yoast gebruik ik om je website goed zichtbaar te maken op het internet.

About.

Dream it, believe it, build it.

Mijn naam is Sander Bodde en partner van Demi. Sinds 2021 zijn wij wonend in het mooie Zweden. Daar zijn wij bezig om een plek te creëren waar verschillende activiteiten (zoals meerdaagse retreats, yoga & meditatie etc.) gegeven kunnen worden. Voor meer informatie kan je de website van Demi eens bekijken.

Mijn rol in het geheel is meer de creatieve: het ontwerpen & renoveren van het bedrijfsgebouw (hebben wij grotendeels zelf gedaan); het aanleggen van een biologische groentetuin en het maken van de websites. Iets bedenken en dan concreet maken is iets wat ik graag doe.

In de loop van de jaren heb ik een aantal websites gebouwd. In eerste instantie voor mij-en onszelf. Later ook voor anderen, nadat ze mij daarvoor vroegen. Ik merkte dat ik het vooral leuk vond om met startende ondernemers te werken. Die zitten nog met boordevol ideeën, creativiteit en energie.

Ben jij beginnend ondernemer en op zoek naar een betrouwbare partner die jouw website kan maken? Neem gerust eens contact op.

En o ja, mocht je denken dat het feit dat ik in Zweden woon een probleem is? In de wereld van het internet zijn geen fysieke grenzen. Dit is dus geen enkel probleem!

Contact

LET’S TALK.