FOR WOMEN AND COUPLES ONLY

Privé – Groeps – en relatie Retreats

In the south of Sweden

3 daagse privé retreat

Ontmoet je ware zelf in de Zweedse natuur

5 daagse privé retreat

Een magische innerlijke reis in de Zweedse natuur

Relatie retreat

Ga er samen tussenuit en geef je relatie een nieuwe impuls

Groepsretreat

Binnenkort beschikbaar

The soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind. – C. Myss

YOUR SOUL’S JOURNEY

Een mystieke reis naar binnen, met de natuur als gids

Mijn retreats in de Zweedse natuur slaan een brug tussen de fysieke en energetische wereld en zijn een diepe (begeleide) reis in jezelf, of in jullie relatie.

Je zult steeds meer de verbinding met je ziel, de oerbron én de natuur gaan ervaren en ontdekken wie je in essentie bent.

We reizen door middel van coaching/activatie/healing sessies, meditaties, ontspanning, natuursessies, opdrachten en wandelingen af naar jouw diepere lagen en unieke blauwdruk.

Vanuit een diep contact met je ziels-essentie, krijg je nieuwe helderheid, inzichten en heling, en word je op diepere lagen geactiveerd.

En dat terwijl je sterk verbonden blijft met jouw lichaam en de Zweedse natuur – welke de aardende oer-energie bevat die deze heling krachtig maakt..

In verbinding met de hartslag van de aarde, middenin de natuur, kun jij veilig landen in je lichaam. Vanuit deze staat van ontspanning en innerlijke rust, kun jij een krachtige doorbraak op jouw persoonlijke thema’s maken. In de stilte, dichtbij jezelf, vind jij de antwoorden waarnaar je op zoek was.

Vanuit een veilige setting help ik jou onbewuste processen bloot te leggen zodat je kunt loslaten wat jou niet meer dient. Ik laat je ervaren dat jij jouw eigen healer bent. Het versterken en ontdekken van je eigen intuïtie, gaven en energie staan altijd centraal in mijn retreats.
Je bent van harte welkom!

Midden in een idyllisch bos kan je heerlijk even tot jezelf komen. Laat je verwennen door de Zweedse natuur. Pluk je eigen bosbessen, adem de schone Scandinavische lucht in en verwarm jezelf bij een knisperend kampvuurtje in de avond.

Zweden staat vol met krachtplekken. Zoek een magische plek op
en verbind je met de energie van die plek.

RETREATS

Vier verschillende reizen:

3 daagse reis

Een her-ontdekking van je ware zelf

3 dagen op reis IN jezelf, met de natuur als liefdevolle spiegel en gids. Healing, activaties, coaching, meditaties, oefeningen en creativiteit zorgen voor een nieuwe doorbraak, terwijl je tussendoor heerlijk kunt ontspannen in de bossen, met een kopje thee in je hangmat.

€ 1295,-

5 daagse reis

Een magische innerlijke reis in de Zweedse natuur

5 daagse reis vol healing, activaties, coaching, meditaties, oefeningen en creativiteit zorgen voor een nieuwe doorbraak, terwijl je tussendoor heerlijk kunt ontspannen in de bossen (deze reis gaat nét een stapje dieper dan de 3-daagse variant). + toegang tot mijn online cursus.

€ 1950,-

Relatie retreat

Ga samen op een verbindende en verdiepende reis

Een vijfdaagse trip naar Zweden met jullie twee. Combineer natuur, vakantie en rust met focus op de relatie.

Van hoofd naar hart – Terug naar jullie werkelijke essentie

€ 1245 p.p ,-

Groepsretreat

Binnenkort beschikbaar..

De pagina is nog in ontwikkeling. Wil je alvast informatie inwinnen over het groepsretreat, stuur mij dan gerust een berichtje!

Yggdrasil

Yggdrasil is de originele ‘Tree of Life’ en verenigt het hogere mannelijke en vrouwelijke aspect met elkaar. Hij heeft een link met het Gouden Tijdperk en bevat oeroude wijsheid.

Bomen herinneren ons aan de diepe verbinding met de natuurwereld & natuur-energieën, en helpen ons aarden in ons lijf. Stevig geaard maak jij de connectie met de hogere dimensies (takken). Verbind je met de kennis van de bomen en de natuur, welke tijdens jouw verblijf je grote gidsen zullen zijn.

Lagom

Hét Zweedse begrip. Niet teveel en niet te weinig. In balans zijn. Functioneren vanuit je meest natuurlijke staat van Zijn. Bewust, eerlijk en ontspannen leven. Vertragen.

Oefen tijdens je verblijf door heel bewust een kopje kruidenthee te zetten en deze op te drinken op de rots achter je caravan. Maak daarna een wandeling door het bos, waarbij je je zintuigen laat prikkelen. Pak later je notitieboek om je nieuwe inzichten op te schrijven. In de avond kijk je naar de bijzondere gekleurde lucht bij zonsondergang, én geniet je van een kampvuurtje.. Meer heb je niet nodig toch?

Beleef Zweden op haar mooist

Ga jij de uitdaging aan?

De retreats worden gegeven in zuid Zweden onder de rook van Växjö. Wil jij een paar dagen ondergedompeld worden in de Zweedse natuur en daarnaast met jezelf aan de slag gaan? Neem dan contact met me op!

Kies jouw journey