FOR WOMEN

Privé- & Groeps-Retreats

In the south of Sweden

7 daagse privé retreat

Een magische innerlijke reis in de Zweedse natuur

Energiewerk retreat (binnenkort online)

Het ontwikkelen van energetisch- en intuïtief werk/ondernemers (to-be)

Groepsretreat

Maak een verbindende en innerlijke reis in een kleine groep van 4 vrouwen

ENGLISH ONLY

The soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind. – C. Myss

YOUR SOUL’S JOURNEY

Een mystieke reis naar binnen, met de natuur als gids

Mijn retreats in de Zweedse natuur slaan een brug tussen de fysieke en energetische wereld en zijn een diepe (begeleide) reis in jezelf.

Je zult steeds meer de verbinding met je ziel, de oerbron én de natuur gaan ervaren en ontdekken wie je in essentie bent.

We reizen door middel van coaching/activatie/healing sessies, meditaties, ontspanning, natuursessies, opdrachten en wandelingen af naar jouw diepere lagen en unieke blauwdruk.

Vanuit een diep contact met je ziels-essentie, krijg je nieuwe helderheid, inzichten en heling, en word je op diepere lagen geactiveerd.

En dat terwijl je sterk verbonden blijft met jouw lichaam en de Zweedse natuur – welke de aardende oer-energie bevat die deze heling krachtig maakt..

VOORDELEN VAN EEN RETREAT

FIND INNER PEACE & DIRECTION

Dieper contact met je eigen ziel
Door het opruimen van oude ballast ontstaat er meer ruimte voor het contact met je eigen intuïtie, helderheid en wijsheid

Ontdekken van jezelf op diepere lagen
Door middel van creatieve sessies in de natuur ontdek je welke gaven, krachten en talenten er nog meer in jou liggen

De aardende kracht van de natuur
De natuur helpt je naar binnen keren en stevig verbinden met je lijf, zodat je échte ontspanning en helderheid kunt ervaren

In verbinding met de hartslag van de aarde, middenin de natuur, kun jij veilig landen in je lichaam. Vanuit deze staat van ontspanning en innerlijke rust, kun jij een krachtige doorbraak op jouw persoonlijke thema’s maken. In de stilte, dichtbij jezelf, vind jij de antwoorden waarnaar je op zoek was.

Vanuit een veilige setting help ik jou onbewuste processen bloot te leggen zodat je kunt loslaten wat jou niet meer dient. Ik laat je ervaren dat jij jouw eigen healer bent. Het versterken en ontdekken van je eigen intuïtie, gaven en energie staan altijd centraal in mijn retreats.
Je bent van harte welkom in het Anneberg Retreat Center!

Midden in een idyllisch bos kan je heerlijk even tot jezelf komen. Laat je verwennen door de Zweedse natuur. Pluk je eigen bosbessen, adem de schone Scandinavische lucht in en verwarm jezelf bij een knisperend kampvuurtje in de avond.

Zweden staat vol met krachtplekken. Zoek een magische plek op en verbind je met de energie van die plek.

RETREATS

Drie verschillende reizen:

7 daagse individuele reis

Een magische innerlijke reis in de Zweedse natuur

Een diepgaande reis vol healing, activaties, coaching, meditaties, oefeningen en creativiteit zorgen voor een nieuwe doorbraak, terwijl je tussendoor heerlijk kunt ontspannen in de bossen.

Vanaf € 2225,-

Energiewerk retreat (binnenkort online)

Voor jou, die jouw missie voluit wil leven en je (onontdekte) gaven krachtiger wil inzetten.

Het ontwikkelen van energetisch- en intuïtief werk/ondernemers (to-be)

Coming soon

Groepsretreat

ENGLISH

Een verbindende reis vol met inspiratie

In deze 6 daagse reis (5 nachten) ga je met max. 4 andere vrouwen een verbindende en magische reis maken in de Zweedse natuur, vol met healing en bekrachtigende groeps-sessies.

Vanaf € 1150,-

CUSTOMER REVIEWS

WHAT PEOPLE SAY

Yggdrasil

Yggdrasil is de originele ‘Tree of Life’ en verenigt het hogere mannelijke en vrouwelijke aspect met elkaar. Hij heeft een link met het Gouden Tijdperk en bevat oeroude wijsheid.

Bomen herinneren ons aan de diepe verbinding met de natuurwereld & natuur-energieën, en helpen ons aarden in ons lijf. Stevig geaard maak jij de connectie met de hogere dimensies (takken). Verbind je met de kennis van de bomen en de natuur, welke tijdens jouw verblijf je grote gidsen zullen zijn.

Lagom

Hét Zweedse begrip. Niet teveel en niet te weinig. In balans zijn. Functioneren vanuit je meest natuurlijke staat van Zijn. Bewust, eerlijk en ontspannen leven. Vertragen.

Oefen tijdens je verblijf door heel bewust een kopje kruidenthee te zetten en deze op te drinken op een van de rotsen op het terrein. Maak daarna een wandeling door het bos, waarbij je je zintuigen laat prikkelen door alles wat hier leeft. Pak later je notitieboek om je nieuwe inzichten op te schrijven en laat je ’s avonds verwonderen door de fel gekleurde luchten… Meer heb je niet nodig toch?

Ga jij de uitdaging aan?

De retreats worden gegeven in zuid Zweden onder de rook van Växjö. Wil jij een paar dagen ondergedompeld worden in de Zweedse natuur en daarnaast met jezelf aan de slag gaan? Neem dan contact met me op!