7-daagse Relatie retreat in Zweden

Ga samen op een magische, verbindende reis in de Zweedse natuur

Reserveer nu jullie plek

Samen een verdiepende reis van 5 dagen in de Zweedse natuur

Is er een verlangen om natuur, vakantie en rust te combineren met het aanbrengen van verdieping in jullie relatie? Willen jullie samen verder groeien en elkaar nog meer bekrachtigen in jullie persoonlijke én gezamenlijke missie?

In dit retreat gaan jullie samen van hoofd naar hart. Van denken naar voelen. Terug naar jullie werkelijke essentie. Samen terug naar de basis – zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en een diepere verbinding.

Een retreat volledig uniek – afgestemd op jullie wensen

Enkele voorbeelden van focuspunten:

 • De essentie in de ander (opnieuw) zien en elkaar daarin onvoorwaardelijk liefhebben en steunen
 • Oordelen loslaten en triggers, thema’s en angsten verhelderen en transformeren
 • Ten diepste durven verbinden in kwetsbaarheid en durven vertrouwen op elkaar, het leven en de relatie
 • Het versterken van de kwaliteiten (en fundering) van de relatie en de gezamenlijke missie (her)-ontdekken

 • De mannelijke en vrouwelijke energie in elkaar én de relatie meer in balans brengen
 • Meer ruimte maken voor flow, creativiteit, intimiteit en plezier in de relatie

Of ga er samen open in, en ontdek wat er mag ontstaan!

Investeren in een duurzame relatie

We leggen niet de focus op problemen, maar kijken naar de werkelijke essentie en potentie van jullie relatie. Soms vind je de antwoorden en oplossingen juist in stilte, dan ga je voorbij aan alle ruis. Door beide te verbinden met eigen hart en ziel – zodat vanuit daar een diepere verbinding met elkaar ontstaat. Vanuit deze stevige basis komt de relatie in een natuurlijke flow en kan deze zich blijven ontwikkelen. Angst maakt plaats voor vertrouwen en vanuit de stevige gezamenlijke fundering kunnen jullie samen elke uitdaging aan.

OVER DEMI | HOLISTISCH PSYCHOLOOG & ENERGETISCH THERAPEUT

OVER DEMI

Ik begon in mijn praktijk met 1-op-1 sessies, maar kwam er al snel achter dat de grootste thema’s en uitdagingen vaak op relatie-gebied liggen. Het innerlijke én relationele geluk hangen nauw met elkaar samen en beïnvloeden elkaar.

Steeds vaker kreeg ik de vraag van klanten of ze ook gezamenlijk met hun partner een sessie of healing konden boeken. Ik merkte dat ik het erg leuk vond om koppels te begeleiden en ik krijg er veel energie van om dit hier in Zweden middenin de natuur te doen (waarbij mijn partner Sander onder meer de plek faciliteert).

In plaats van losse sessies, kunnen beide partners tijdens een retreat écht even helemaal de tijd voor elkaar nemen zonder de dagelijkse afleidingen. Hierdoor kunnen ze met elkaar meer de diepte in gaan en een mooie transformatie doormaken welke duurzaam is op de lange termijn.

Een vijfdaagse trip naar Zweden

Het programma wordt zoveel mogelijk afgestemd op jullie inbreng.

Het is altijd een combinatie van:

 • Wandelingen en gezamenlijke coaching in de natuur

 • Diverse creatieve sessies en oefeningen onder begeleiding

 • Diverse opdrachten om met z’n 2-en te doen

 • Ontspanning in combinatie met muziek en meditatie

 • Activatie-meditaties in de natuur
 • Kampvuur sessie

 • Extra optie om 1-op-1 coaching/healing sessies bij te boeken

De natuur is een prachtige spiegel en kan op een hele mooie manier de relatie helpen versterken.

Middenin een wereld omgeven van bomen en meren kunnen jullie lekker ontspannen, alles dat jullie niet meer dient loslaten en je concentreren op wat de relatie nodig heeft.

De natuur helpt je naar binnen keren en inzichten krijgen over jezelf en de relatie. Door middel van workshops, oefeningen, creatieve en verbindende sessies, ontdekken jullie nieuwe lagen in jullie zelf, de ander én de relatie.

Zo ontdekken jullie de kracht, wijsheid en potentie van jullie relatie op een hoger niveau en kunnen jullie dit samen thuis verder blijven verdiepen.

Investering: € 1245 p.p.,- incl btw.

Prijs is inclusief:

 • 6 overnachtingen (keuze tussen caravan in het bos of een kamer in ons knusse retreat-gebouw)

 • Biologisch en vegetarisch eten : ontbijt, lunch, diner, koffie en thee*

 • Gebruik van beddengoed, handdoeken en natuurlijke shampoo, conditioner en douchegel

 • Gebruik van keuken en badkamer (zowel in caravan als in retreat-gebouw)

 • Wifi

* Na aanmelding stuur ik je een formulier waarin je verschillende maaltijd menu’s kunt kiezen. Wij zorgen dan voor de ingrediënten. De maaltijden kan je dan zelf klaarmaken in de keuken.

Dompel je onder in de Zweedse natuur

Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten!

Praktische en extra informatie

Reizen vanuit Nederland

Het gehele retreat omvat 7 dagen. Hiervan zijn er 1 aankomstdag en 1 vertrekdag meegerekent welke geen actief programma bevatten. Gedurende 5 dagen gaan wij samen aan de slag (waarvan één vrije dag). Op de aankomstdag zijn jullie vrij om te arriveren op welk tijdstip jullie het beste uit komt (op deze dag is alleen het avondeten inbegrepen). Je kunt op die dag rustig installeren en ik laat jullie de omgeving en het terrein zien. Op de vertrekdag kunnen jullie rustig ontbijten waarna ik jullie naar het treinstation breng op de tijd die voor jullie het beste uit komt (tenzij je met de auto bent).

Je kunt reizen met de auto, vliegtuig of trein. Met de auto ben je ongeveer 11 uren onderweg (vanuit Noord Nederland). Vliegen kan op bijvoorbeeld Kopenhagen. Van daaruit is het nog 3 uren met de trein, welke op de meeste dagen een rechtstreekse verbinding heeft van Kopenhagen naar onze plek. Ik haal je op van het treinstation.

Data en aanmelden retreat
Bij interesse kan je onderstaand contactformulier invullen en een beschikbare week aangeven waarin jij het retreat zou willen doen. In principe kan dit het hele jaar door, maar in onderling overleg wordt er een datum geprikt.

Let op: als je in de winter een retreat plant, dan kan de invulling van het programma iets afwijken i.v.m. het weer en daglicht. Hierover wordt dan gecommuniceerd.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 21 dagen voorafgaand het retreat kan je kosteloos annuleren. Tot zeven dagen kost het €400,-. Annuleer je binnen zeven dagen (zonder geldige reden), dan is er geen restitutie meer mogelijk. In geval van onvoorziene omstandigheden of ziekte, wordt er een nieuwe datum ingepland.

Tarieven extra diensten

Optioneel Tarief
Prive coaching-healing sessie 1 uur € 95,-
Extra meditatie 1 uur € 65,-
Nacht bijboeken € 100,-

Gaan jullie de verbinding met elkaar aan?

De retreats worden gegeven in zuid Zweden onder de rook van Växjö (bekend als de groenste stad van Europa). Wil jij je een paar dagen onderdompelen in de Zweedse natuur en daarnaast met jezelf aan de slag gaan? Reserveer nu een plek.