Over Demi

Mijn verhaal

In mijn jeugdjaren was ik al bezig met spiritualiteit en ervaarde en zag ik dingen die anderen niet leken te merken. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik het contact verloor met mijn gevoel en intuïtie, en hoe meer ik vanuit mijn hoofd ging leven.

Link tussen wetenschap spiritualiteit & bewustzijn

Ik begon aan de studie psychologie, maar kon ook daar mijn draai niet helemaal vinden. De werkelijkheid die ik ervaar, gaat veel verder dan alleen mentale processen en een fysiek lichaam.

Toch vond ik een master (Reflecting on Psychology) die mijn interesse wekte vanwege de vele filosofielessen en een van de weinige masters die ook met een kritische blik reflecteerde op de huidige wetenschap. Ik vond het leuk om onderzoek te doen naar de link tussen wetenschap, spiritualiteit en bewustzijn. Toch wist ik na mijn afstuderen meteen dat ik geen baan wilde zoeken binnen de wetenschap of reguliere psychologie. Ik wilde gaan werken met energie!

Healing & reading

Al tijdens mijn studie psychologie begon ik aan een 3-jarige weekendopleiding healing & reading. Heldervoelen, helderweten en het werken met energie opnieuw ontdekken was als thuiskomen voor mij. Alsof ik een deel van mezelf terug vond dat ik al die tijd even kwijt was.

Vanaf dit moment begon mijn innerlijke reis en transformatieproces. Een gevoel van ‘niet op aarde willen zijn’, onzekerheid, fysieke klachten, paniekaanvallen en het leven vanuit mijn hoofd maakten plaats voor het opnieuw ontdekken wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat ik hier kom doen. Dat heeft mij vanbinnen echt compleet veranderd. Daarbij mocht ik (en mag ik nog steeds) alle oude lagen loslaten die dat in de weg zitten. Wat een diepe, intense, maar ook prachtige ontdekkingsreis!

1-op 1 trajecten

Door mijn eigen inzichten en ervaringen wil ik nu anderen inspireren en bekrachtigen op dit pad. Ik heb lange tijd losse 1-op-1 sessies gegeven in mijn praktijk en nu focus ik me alleen nog op de uitgebreide 1-op-1 trajecten. Ook ben ik bezig met online cursussen en een online leeromgeving (het grootste deel komt nog online). Daarnaast ben ik al een tijdje mede-eigenaar van de webshop Clear & Conscious, waar ik mijn passie voor kristallen en etherische olie in kwijt kan (deze vind je in het menu via de knop aanbod en dan ‘kristallen & meer‘).

Meditaties & activaties

Een activatie kun je ervaren als een combinatie van een energetische healing en begeleide meditatie. Een activatie maakt iets in jou los, herinnert jou aan wie je in essentie bent en brengt jou in contact met diepere lagen in jezelf.

Your Soul’s Journey

Voel jij het innerlijke verlangen om de diepte in te gaan, om de ontdekkingsreis IN jezelf aan te gaan? Om weer in contact te komen met je ziel, je essentie en vanuit deze basis je leven vanuit (zelf)liefde, kracht en vertrouwen te ervaren?

Tips, inspiratie & meer

In mijn blogs deel ik persoonlijke ervaringen, tips & adviezen die je kunnen helpen bij je spirituele ontwikkeling.

Mijn visie op spiritualiteit

Voordat ik mijn healing opleiding begon was ik spiritueel nog erg zoekende. Ik las veel boeken, volgde workshops en lezingen en kon al veel analyseren in mezelf. Toch ervaarde ik niet de innerlijke rust, zelfliefde en eenheid waar iedereen het over had. Het bleef mentaal. Daarnaast raakte ik soms verward door de vele informatie op spiritueel gebied en plaatste ik de waarheid van anderen boven die van mezelf.

Mentale versus belichaamde spiritualiteit

Pas later ging ik het verschil ervaren tussen ‘mentale spiritualiteit’ en ‘belichaamde spiritualiteit’. Ik kwam erachter dat veel gevoelige mensen juist wegvluchten van het aardse en hun lichaam, terwijl juist hun energie meer mag verankeren in het fysieke. Vanuit deze aarding integreer je jouw hogere bewustzijn in het dagelijkse leven en kom je weer in contact met jouw ziel. Zo verbind je weer met jouw licht, (zelf)liefde, kracht, intuïtie en gaven. Dit geeft zoveel rust!

Overgave en verantwoordelijkheid

Dit pad gaat wel hand in hand met de verantwoordelijkheid nemen voor alles dat je onderweg (in de schaduw) tegenkomt: triggers, overtuigingen, emoties, oude ballast etc. Omdat het onder ogen komen en doorvoelen hiervan niet altijd makkelijk is, vinden we het pad van belichaamde spiritualiteit vaak spannend. Je moet je hier aan overgeven. Door vallen en opstaan heb ik geleerd hier mee om te gaan en deze tools en inzichten wil ik dan ook graag doorgeven.

Het is mijn missie om jou eraan te her-inneren wie je werkelijk bent én je te helpen jouw energie weer volledig te verankeren hier op aarde, in jouw lichaam. Zo ga jij weer open naar jouw volledige potentieel en kun je gaan stralen!

Mocht je resoneren met mijn visie, volg me dan op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief – zo blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten en ontvang je gratis inspiratie!

Instagram

VOLG @ DEMIMAATMAN

Stay connected…

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief.
Of volg mij via social media.