Over Demi

Mijn verhaal

Als kind was ik altijd te vinden in de natuur. Ik was helemaal in mijn element in de bossen en zat vol met creatieve ideeën. Ook het mystieke vond ik altijd heel boeiend.

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik vanuit mijn hoofd ging leven. Ik ging me meer aanpassen aan anderen en groeide bij mezelf vandaan. Paniekaanvallen en ‘onverklaarbare’ angsten kwamen vaak omhoog. Uiteindelijk ging ik me focussen op studeren, omdat dat een houvast voor me was.

Ik koos psychologie en behaalde uiteindelijk de master ‘Reflecting on Psychology’, waarbij ik kritisch onderzoek heb gedaan naar de link tussen psychologie, wetenschap en media. De filosofische inslag van deze master vond ik heel leuk omdat ik hierbij wat meer buiten de kaders mocht denken. Toch voelde het nog niet voldaan, omdat ik zelf nog steeds kampte met onzekerheden, angsten en gevoelens van eenzaamheid. Psychologie bood voor mij niet genoeg diepgang. Ik wilde op zoek naar de kern van deze gevoelens, zodat ik uiteindelijk ook anderen hierin zou kunnen begeleiden…

.. Dit bracht mij jaren geleden op het pad van innerlijke groei – vanuit holistisch perspectief. Ik volgde een opleiding over energiewerk (healing) en intuïtieve coaching. Ik vond dit een hele interessante reis waarbij ik steeds meer leerde over mezelf. Toch begon ik op den duur ook hierin weer vast te lopen. Al die workshops, leraren, boeken, technieken, verhalen… Ik kwam vast te zitten in een lus van ‘nóg meer helen, nóg meer leren/lezen, nóg meer spirituele ervaringen zoeken (buiten mezelf) en ik nam teveel van anderen aan’.

Na een tijdje gingen mijn ogen open en ik kwam erachter dat niet alles op spiritueel gebied zuiver voor mij voelde. Veel elementen brachten me juist verder van mezelf af, waardoor ik juist angstiger werd.

Ik kwam erachter dat niemand buiten mezelf mij de antwoorden of veiligheid kon geven waar ik naar op zoek was. Ik had nergens meer houvast en moest helemaal opnieuw ontdekken wie ik zelf ben en wat mijn waarheid is. Ik werd hierdoor gedwongen nog dieper naar binnen te gaan en écht contact met mijn kern te maken. Vanuit hier begonnen de antwoorden te komen en voelde ik de veiligheid om oude stukken te helen (ook uit de familielijn)…

… Beetje bij beetje brokkelde het ‘oude’ af, en kwam ik steeds meer in contact met mezelf. Ik geniet er nu van om de diepte in te gaan en te ontdekken wat er allemaal nog onbewust is. Het is een intense, maar ook prachtige ontdekkingsreis! Het gaat immers om de essentie van wie je bent en wat je hier komt doen. Deze basis is voor mij heel belangrijk om vanuit te kunnen navigeren. Het brengt innerlijke rust, vertrouwen en inspiratie. Het gaat om het échte thuiskomen!

Door mijn eigen inzichten en ervaringen wil ik dit nu graag delen met anderen die zich herkennen in mijn verhaal. Het is mijn missie om anderen te bekrachtigen en te steunen op dit pad van innerlijke ontwikkeling. Ik werk daarbij vanuit mijn eigen bron-verbinding op holistische en intuïtieve wijze. Verschillende healing-technieken die gaandeweg tot mij zijn gekomen zet ik daarbij in, áltijd in samenwerking met jouw ziel en afgestemd op jouw blauwdruk.

Herken jij je ook in mijn verhaal of zoek je meer verdieping in je ontwikkeling? Ik loop graag een stukje mee op jouw pad. Met als doel om jou alles weer in jezelf te laten vinden – de sleutel naar jouw eigen kern, je essentie, je gouden jij!

Ontdek het Your Soul’s Journey – traject

Nieuw: online cursus!

Deze cursus is voor jou als je op een dieper niveau wilt her-inneren en belichamen wie je werkelijk bent. Het is een activerende en magische innerlijke reis met meditaties, video’s en praktische tools en oefeningen die je ondersteunen bij je innerlijke (transformatie) proces.

Lees hier meer

Instagram

VOLG @ DEMIMAATMAN