Over Demi

Mijn verhaal

e

r is in mij altijd een dieper weten geweest over dat niet alles is wat het lijkt in deze wereld én dat er meer is dan alleen het fysiek waarneembare. Ook op jonge leeftijd was er al de interesse in het spirituele en vond ik het leuk om hier in te duiken.

Destijds was er voor mij weinig begeleiding op dit gebied en werd ik al gestimuleerd in het banen van mijn eigen pad. Dit zorgde ervoor dat ik me vaak eenzaam en onbegrepen voelde, maar heeft uiteindelijk geleid tot een sterkere innerlijke basis.

Na de middelbare school koos ik ervoor om psychologie te gaan studeren. Ik kwam er al snel achter dat ik me niet altijd kon vinden in de theorieën die ik uit de boeken moest leren. Bovendien leerde ik niet hoe ik mijn eigen pijn, angsten en belemmerende overtuigingen op een diepgaande manier kon transformeren.

Vooral niet omdat ik vele trauma’s en angsten ervaarde in mezelf die niets te maken hadden met dít leven, maar veel dieper lagen (denk ook aan trauma’s in de familielijn). Na mijn afstuderen besloot ik dan ook om mezelf verder te ontwikkelen op holistisch vlak. Ik wist dat ik eerst met mijn eigen thema’s aan de slag mocht vóórdat ik ook daadwerkelijk op een zuivere manier anderen kon gaan begeleiden.

De jaren die daarop volgden bestonden uit een intensieve healing en reading opleiding en het her-ontdekken van energetisch werk. De focus lag vooral op mijn eigen innerlijke transformatie, waardoor dingen die het werken vanuit mijn ziel in de weg stonden, werden gezuiverd. Ik kreeg helderheid over de intense angsten, gedachten-loops, gevoel van onmacht en de vele chronische fysieke klachten die ik vaak ervaarde. Mijn eigen heldervoelen, helderweten en het werken met energie verdiepten zich en ik begon mezelf weer op diepere lagen te leren kennen..

In deze jaren ben ik ook mijn eigen praktijk gestart (destijds nog in Nederland) waardoor het energetisch werk en mijn eigen processen zich ook verder bleven ontwikkelen.

Keer op keer werd ik innerlijk weer gedwongen mijn eigen pad te kiezen en andere leraren, technieken en theorieën los te laten. Mijn onderscheidingsvermogen ontwikkelde zich sterker en ik begon meer en meer in te voelen wat wel en niet zuiver voor mij voelde op spiritueel gebied (lees meer hierover in mijn gratis online community ‘Guardians of the Earth‘).

Dit resulteerde erin dat ik uiteindelijk mijn eigen manier van werken heb ontwikkeld. Ik werk vanuit een directe Bron-verbinding en mijn eigen ziels-essentie. Dit is voor mij de meest krachtige, duurzame en zuivere manier om energiewerk te doen. Je kunt meer hierover lezen op de pagina over mijn 1-op-1 sessies (klik hier).

Doordat ik tijdens mijn eigen innerlijke reis zoveel ben tegengekomen in mezelf, heeft dit ervoor gezorgd dat ik een sterke oordeel-loze houding en diepe compassie heb ontwikkeld voor een ander. Ik weet dat ieder zijn eigen processen en verwondingen heeft en ik doe niets liever dan een ander weer herinneren aan zijn of haar potentieel en essentie.

De momenten dat er een diepe herinnering in iemand wordt wakker gemaakt en er een indaling komt van de ziels-essentie, een nieuwe helderheid en een open hart – dáár maakt mijn hart een sprongetje van.

Ik loop graag een stukje met jou mee zodat jij weer je meest stralende zelf (ziels-essentie) kunt belichamen en je licht nog krachtiger kunt laten schijnen in de wereld.

Inmiddels ben ik naar Zweden geëmigreerd en heb ik samen met mijn ouders en vriend een kleinschalig retreat-centrum opgezet. Voor wie in de buurt woont kan sessies op locatie volgen, en voor degene die niet langs kan komen doe ik de sessies online. Natuurlijk kun je ook langskomen voor een privé-, relatie- of groeps-retreat! Je kunt contact opnemen of mij volgen via social media, om zo op de hoogte te blijven.

Instagram

VOLG @ DEMIMAATMAN