Over mij

In mijn jeugdjaren was ik al bezig met spiritualiteit en ervaarde en zag ik dingen die anderen niet leken te merken. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik het contact verloor met mijn gevoel en intuïtie, en hoe meer ik vanuit mijn hoofd ging leven. Ik begon aan de studie psychologie, maar kon ook daar mijn draai niet helemaal vinden. De werkelijkheid die ik ervaar, gaat veel verder dan alleen mentale processen en een fysiek lichaam. Toch vond ik een master (Reflecting on Psychology), die mijn interesse wekte omdat hij bestond uit veel filosofielessen. Ik vond het leuk om onderzoek te doen naar de link tussen wetenschap, spiritualiteit en bewustzijn. Toch wist ik na mijn afstuderen meteen dat ik geen baan wilde zoeken binnen de wetenschap of reguliere psychologie. Ik wilde gaan werken met energie!

Al tijdens mijn studie psychologie begon ik aan een 3-jarige weekendopleiding healing & reading. Mijn heldervoelen, helderweten en het werken met energie opnieuw ontdekken was als thuiskomen voor mij. Alsof ik een deel van mezelf terug vond dat ik al die tijd even kwijt was. Vanaf dit moment begon mijn innerlijke reis en transformatieproces. Hierin kwam ik (en kom ik nog steeds) allemaal oude stukken tegen: beperkende overtuigingen, illusies en angst. Nu, vele jaren later merk ik dat er ontzettend veel is veranderd in mij. Jaren geleden waren onzekerheid, een gevoel van ‘niet op aarde willen zijn’, fysieke klachten, paniekaanvallen en het leven vanuit mijn hoofd en controle vooraanstaand. Nu heb ik een geheel ander perspectief, en voel ik een dieper contact met mezelf, anderen en het universum.

Door mijn eigen inzichten en ervaringen wil ik nu anderen inspireren en bekrachtigen de omslag te maken naar hun essentie. Dit deed ik eerst door een eigen praktijk te starten en healing, reading en coaching sessies aan te bieden. Op dit moment zijn energetische activaties, een online cursus en een vrouwentraject in de maak (deze komen binnenkort online). Daarnaast ben ik mede-oprichter van de webshop Clear & Conscious (bereikbaar via het tabblad ‘healing producten’) met kristallen, piramides, etherische olie producten en een online chakra cursus.

Mijn visie op spiritualiteit

Voordat ik mijn healing opleiding begon was ik spiritueel nog erg zoekende. Ik las veel boeken, volgde workshops en lezingen en kon al veel analyseren in mezelf. Toch ervaarde ik niet de innerlijke rust, zelfliefde en eenheid waar iedereen het over had. Het bleef mentaal. Daarnaast raakte ik soms verward door de vele informatie op spiritueel gebied en plaatste ik de waarheid van anderen (die ‘verlichter’ leken te zijn) boven die van mezelf.

Pas later ging ik het verschil ervaren tussen ‘mentale spiritualiteit’ en ‘belichaamde spiritualiteit’. Ik kwam erachter dat veel gevoelige mensen juist wegvluchten van het aardse en hun lichaam, terwijl juist hun energie meer mag verankeren in het fysieke. Vanuit deze aarding integreer je jouw hogere bewustzijn in het dagelijkse leven en kom je weer in contact met jouw ziel. Zo verbind je weer met jouw licht, (zelf)liefde, kracht, intuïtie en gaven. Dit geeft zoveel rust!

Dit pad gaat wel hand in hand met de verantwoordelijkheid nemen voor alles dat je onderweg (in de schaduw) tegenkomt: triggers, overtuigingen, emoties, oude ballast etc. Omdat het onder ogen komen en doorvoelen hiervan niet altijd makkelijk is, vinden we het pad van belichaamde spiritualiteit vaak spannend. Door vallen en opstaan heb ik geleerd hier mee om te gaan en deze tools en inzichten wil ik dan ook graag doorgeven aan jou.

Het is mijn missie om jou eraan te her-inneren wie je werkelijk bent én jouw energie weer volledig te verankeren hier op aarde, in jouw lichaam. Zo ga jij weer open naar jouw volledige potentieel en kun je gaan stralen!  

Mocht je resoneren met mijn visie, volg me dan op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief – zo blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten en ontvang je gratis inspiratie!

ONLINE CURSUSSEN

VIDEO’S & PODCASTS

ARTIKELEN

Stay tuned…

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief.
Je kunt me ook volgen via social media, waar ik inspiratie & inzichten deel.