Over mij2020-06-17T09:20:59+01:00

HEALING & COACHING

HEALING VOOR KINDEREN

MEDITATIES

CONTACT

Over mij

Mijn missie is om een brug te slaan tussen mijn achtergrond als psycholoog en als energetisch healer. Ik geloof dat lichaam, geest en ziel sterk verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Tijdens mijn studie psychologie werd mij al snel duidelijk dat er voor mij iets mistte. Allerlei (spirituele) onderwerpen die ik zo interessant vond, kwamen nooit aan bod. Terwijl dit voor mij een onmisbaar stuk is als het aan komt op heling en zelfontwikkeling. Dit is ook de reden dat ik mijn eigen praktijk ben gestart en klanten op een holistische wijze wil begeleiden. Dat betekent dat ik kijk naar het fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf en de onderlinge verbinding hiertussen.

Mijn eigen innerlijke zoektocht begon 10 jaar geleden. Ik worstelde met mijn hoog-gevoeligheid, zag en voelde zoveel dingen die anderen niet leken te merken, en ben daardoor compleet bij mezelf vandaan gegroeid. Dit uitte zich in allerlei angsten, gepieker, aangepast gedrag, paniekaanvallen, lichamelijke klachten en leven vanuit mijn hoofd. Ik besloot dat ik hier aan wilde werken en wilde mezelf verder ontwikkelen. Ik dook in allerlei verschillende spirituele tradities, culturen en therapieën. Ik kreeg steeds meer inzichten over mezelf, wist precies wat mijn thema’s en blokkades waren en kon alles verklaren en analyseren. Maar het daadwerkelijk belichamen van verandering bleef uit. Ik zat nog steeds vast in mijn hoofd, en was niet goed gegrond.

Pas toen ik zelf in aanraking kwam met energetische healing, begonnen mijn eigen thema’s te transformeren. Mijn hoofd werd stiller, mijn perspectief veranderde, en het contact met mijn intuïtie werd veel sterker. Vervolgens ben ik, om mijn eigen heldervoelen en helderzien (en het werken met energie) verder te ontwikkelen en verdiepen, een healing opleiding gaan volgen. Tijdens deze opleiding ben ik zelf door veel diepe processen gegaan. Mede dankzij mijn eigen processen kan ik anderen snel aanvoelen en weet ik vanuit een oordeel-loze houding een veilige setting te creëren. We gaan de diepte in, maar er is ook altijd ruimte voor luchtigheid, humor en de praktische kant van de dingen. Daarnaast zit mijn kracht in het aanvoelen van iemands potentie, kwaliteiten en uitdagingen op zielsniveau, en kan ik de ander daar weer mee in contact brengen.

Op de pagina ‘healing en coaching’ geef ik meer uitleg over energetisch werk en mijn sessies.

Als je verder nog vragen hebt, of gewoon wilt kijken of er een klik is, kun je ook een afspraak maken voor een gratis telefoongesprek!

“You are the sculptor of your own reality, don’t hand your tools to anyone else”
Jeff Brown

Stay tuned…

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief.
Je kunt me ook volgen via social media, waar ik inspiratie & inzichten deel.

Go to Top