Over mij2020-09-29T14:17:59+01:00

HEALING & COACHING

HEALING VOOR KINDEREN

AFSPRAAK MAKEN

Over mij

Het is mijn missie om spiritualiteit op een moderne en praktische manier toepasbaar te maken voor jou. Zodat jij te midden van je dagelijkse leven je bewustzijn en vibratie kunt verhogen en je eigen intuïtie als gids kunt gebruiken.

Dit doe ik door blogs te schrijven, inspiratie op mijn sociale media te delen, healing en reading sessies te geven, een webshop te beheren én online cursussen te maken. Ook al heb ik een achtergrond als psycholoog, de inhoud van mijn geschreven stukken, sessies en cursus komen voornamelijk vanuit mijn intuïtie (of ‘hogere zelf’). Ik begeleid jou dan ook niet vanuit een rol, maar gewoon door mezelf te zijn. Bovendien is mijn mening dat je alleen een ander kunt ondersteunen bij de thema’s die je in jezelf bewust hebt (wat dus los staat van welke opleiding of functie dan ook).

Daarom vertel ik graag een stukje over mijn innerlijke ontwikkelingsweg die 10 jaar geleden begon. Ik worstelde met mijn hoog-gevoeligheid, zag en voelde zoveel dingen die anderen niet leken te merken, en ben daardoor compleet bij mezelf vandaan gegroeid. Dit uitte zich in allerlei angsten, gepieker, aangepast gedrag, paniekaanvallen, lichamelijke klachten en leven vanuit mijn hoofd. Ik besloot dat ik hier aan wilde werken en wilde mezelf verder ontwikkelen. Ik dook in allerlei verschillende spirituele tradities en geneeswijzen. Door de workshops en therapieën die ik hierin volgde, ontwikkelde ik meer zelfbewustzijn. Toch bleef dit nog erg ‘mentaal’. Ik wist van alles over mezelf, maar voelde en belichaamde het niet.

Pas toen ik zelf in aanraking kwam met energetische healing en reading, begonnen mijn eigen thema’s te transformeren. Mijn hoofd werd stiller, mijn hart ging meer open, mijn perspectief veranderde, en het contact met mijn intuïtie werd veel sterker. Vervolgens ben ik, om mijn eigen heldervoelen en helderzien (en het werken met energie) verder te ontwikkelen en verdiepen, een intensieve healing opleiding (VPZ) gaan volgen bij het Elohim Centre. Tijdens deze opleiding ben ik zelf door veel diepe processen gegaan. Mede dankzij mijn eigen processen kan ik jou snel aanvoelen en tot de kern komen. Ik ga graag de diepte in, maar maak ook altijd ruimte voor luchtigheid, humor en de praktische kant van de dingen. Uiteindelijk hoop ik jou eraan te herinneren dat álles al in jezelf zit en je hier mee in contact te brengen. Soms heb je gewoon even iemand nodig die je hier aan herinnert en op weg helpt.

Mijn sociale media kanalen kun je vinden via de knoppen onderaan de pagina. Je kunt je hieronder ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief, mocht je het leuk vinden om af en toe inspiratie via de mail te ontvangen. Op de pagina ‘healing en coaching’ geef ik meer uitleg over energetisch werk en mijn sessies.

“You are the sculptor of your own reality, don’t hand your tools to anyone else”
Jeff Brown

Stay tuned…

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief.
Je kunt me ook volgen via social media, waar ik inspiratie & inzichten deel.

Go to Top