Meditatiegroep2020-03-24T21:05:24+01:00

MEDITATIELES/GROEPSHEALING

MEDITATIELES / GROEPSHEALING

Wil jij soms ook even lekker ontsnappen uit de waan van de dag of na een drukke week? Een moment voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen? Of wil je graag meer in verbinding komen met jezelf, je intuïtie en gevoel? 

Tijdens de meditaties stem ik mij af op de groep en handel ik vanuit mijn intuïtie. Iedere les zal er weer een ander thema aan bod komen. Daarom kan de invulling per keer verschillen. Soms zal ik inspiratie delen, de andere keer is er meer ruimte voor stilte en of rust. Ik vind het fijn om met muziek te werken en om kleine rituelen toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van intenties of visualisatie-oefeningen. Inbreng vanuit de groep is ook altijd welkom!

Universele energie en healing

Omdat ik werk met universele energie zal er naast meditatie ook heling voor de groep ontstaan. Ik stem mij af op deze energie en laat dit vervolgens door mij heen stromen. Doordat er meerdere deelnemers zijn, ontstaat door de onderlinge verbinding en afstemming een krachtig groepsveld. Iedereen ontvangt dezelfde energie uit dit veld, maar de doorwerking zal voor iedereen uniek zijn. Jij zult precies ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik vind Demi een bijzonder mooi mens met veel talent. De energie die demi uitstraalt is zo voelbaar en ze straalt een soort van sereniteit uit. Tijdens de meditatie sessies ervaar ik dan ook het gevoel alsof ik me even in een andere “wereld” waan!
– Laila Elouarizi

The Quieter You Become, The More You Can Hear

The quieter you become, the more you can hear

Geaarde spiritualiteit

Mijn focus ligt op ‘geaarde spiritualiteit’. Dit houdt in dat boven en beneden met elkaar verbonden zijn. De verbinding met het universum én de verbinding met de aarde en de praktische kant. Daarom zal ik ook altijd werken aan een diepere aarding tijdens de lessen. Zodat we niet naar boven vliegen, maar juist de inzichten die we tijdens een meditatie krijgen kunnen toepassen in ons dagelijks leven. 

Uiteindelijk zal een diepere aarding betekenen dat je meer in contact komt met jouw lichaam. Je gaat  meer voelen, en er komt meer rust in je hoofd. Het contact met jouw intuïtie wordt versterkt en je ontwikkelt meer (zelf)bewustzijn. Je krijgt meer helderheid over hoe jij je eigen leven kunt creëren en je creativiteit en levensenergie zullen toenemen.

Data & tijden

Data Tijd Nog beschikbare plekken
AFGELAST IVM CORONA  10.00 uur 2
AFGELAST IVM CORONA – mocht je interesse hebben: stuur me een mail. Dan zet ik je op de lijst en laat ik je weten wanneer de lessen weer starten.  19.00 uur 3

Scroll in de tabel naar rechts voor meer info

Prijzen

De lessen zullen iedere 2 weken plaatsvinden en duren 1 uur (met halfuur uitloop).

Eerste les (proefles): € 10,-
Pakket van 6 lessen: € 75,-*

* Het is mogelijk om ieder moment in te springen.

Heb je nog vragen? Wil je weten of het iets voor jou is? Of wil je gewoon die proefles proberen? Neem gerust contact op!