De nieuwe tijd & de nieuwe energie is er al

Categorieën: Lichter levenDoor Datum: 12 augustus 2022Leestijd: 5 minuten

De getransformeerde aarde

In deze blog wilde ik het gaan hebben over ‘de getransformeerde aarde’ en de ‘wacht-modus’ waar veel mensen nu in zitten. Enerzijds is er een groep mensen die het idee heeft dat ‘het nieuwe’ (of beter gezegd: ‘oorspronkelijke’) er nog niet is, en zitten te wachten op het grote moment. Anderzijds is er een categorie mensen die heel erg in ‘doom en gloom’ verhalen zit te duiken en zich angstig voorbereid op ‘wat er nog gaat komen’.

Energetische versnelling

De eerste categorie mensen, die wel echt voelt dat er (in positieve zin) iets staat te gebeuren, kan zich hier op blind staren en vergeet te ervaren en voelen wat er op dit moment al is. Het is echt ontzettend groot (energetisch gezien) wat er afgelopen jaren al is gebeurd, met daarboven op de energetische versnelling waar we nu in zitten.

Voor het eerst in hele lange tijd zijn als het ware de poorten naar boven weer open. Voor het eerst in hele lange tijd zijn de hogere multi-dimensionale energieën weer beschikbaar voor ons hier op aarde. Voor het eerst in hele lange tijd kunnen wij het échte thuiskomen (onze bron-verbinding) weer ervaren.

Zichtbaarheid van de nieuwe energie

Afgelopen weken kreeg ik te zien hoe de nieuwe energie al klaar staat, en hier dus al aanwezig is. Het enige verschil met de nabije toekomst, is dat het nog niet volledig is ‘geactiveerd’ in het fysieke. Het is in onze fysieke omgeving nog niet altijd zichtbaar met onze 2 menselijke ogen. Terwijl het met ons ‘innerlijke oog’ wel al zichtbaar is.

Dat is ook dat moment waar veel mensen op zitten te wachten. De activatie van deze nieuwe energie. De geboorte van het nieuwe tijdperk. Maar toch is het zo belangrijk dat wij onszelf hier NU al voor openen. Dat is nou precies datgene wat deze nieuwe energie helpt verankeren en activeren. Alles staat namelijk al klaar! Het is nu de bedoeling dat wij deze realiteit met elkaar creëren. Niet door te wachten, maar door nu al contact hiermee te maken.

Doom & gloom

En dan als laatste de categorie mensen die bezig is met ‘doom en gloom’. Ik zie nog steeds een categorie die een groot deel van de dag bezig is met uitzoeken welke donkere agenda’s en plannen er allemaal zijn en die bezig zijn zichzelf daarop voor te bereiden. Ik begrijp dat volkomen, maar…

Een inzicht die ik afgelopen tijd heel helder heb doorgekregen is dat er expres ontzettend veel verwarring en angst wordt gezaaid in de ‘truth-communities’. Ja, er zijn donkere agenda’s en er zijn krachten die niet willen dat wij nu deze groei doormaken. En het is goed om je daar bewust van te zijn zodat je niet je kracht weggeeft of keuzes maakt die niet goed voor jou zijn.

De meeste mensen moeten ook door zo’n periode heen, om zich hier bewust van te worden én deze emoties te verwerken. Maar wat ik vervolgens zie gebeuren is dat mensen hier in blijven hangen en er een obsessie van maken. En dat is nu precies het doel: verdeel en heers; het creëren van chaos.

Want hoe kun je mensen afleiden van hun doel? Door verschillende stukjes des-informatie te verspreiden in verschillende groepen en mensen met elkaar te laten ruziemaken over wat nou de waarheid is of wat de volgende agendapunten zijn. En door ons in een angst-staat te houden natuurlijk.

Dit gebeurt zowel in groepen waar mensen de ‘waarheid’ verspreiden, als in spirituele groepen en ‘gechannelde’ informatie. Zo zie ik ook voorbij komen dat er een categorie mensen is die gelooft dat wij straks ‘gered’ worden door ruimteschepen en naar een andere ‘betere’ aarde toe worden gebracht.

Vorming nieuwe realiteit

Dit alles ontkracht ons en brengt ons in een afwachtende staat. Ik geloof en voel dat wij hier blijven op deze aarde, terwijl hiér een nieuwe realiteit ontstaat. En de krachten die dit willen tegenwerken, die vertrekken (of een deel is al vertrokken). Dit is NU gaande.

Het is goed te beseffen dat deze krachten al lang niet meer de kracht hebben die ze ooit wel hadden. Dit komt door de verschuiving die nu heeft plaatsgevonden op aarde. Alles en iedereen die plannen heeft die schadelijk zijn voor een ander, die krijgen zélf een terugslag. Dit omdat alles nu de hogere tijdlijn dient. En dat is een tijdlijn waarin iedereen vrij is en de aarde weer wordt hersteld in zijn originele staat. Sprankelend, puur, en een veilige plek waarin iedereen floreert en weer herinnert wie hij/zij is in essentie.

Als wij met z’n allen beseffen dat dit alles NU beschikbaar is voor ons, dan shiften wij deze realiteit. Geen vertraging meer, geen afleidingen, geen angst voor de toekomst. Als we contact maken met ons hart dan voelen we dat dieperliggende vertrouwen. Niemand anders kan jou dit geven. Geen enkele bron, ‘channelaar’, boek of guru die kan jou vertellen wat de waarheid is.

Maak contact met je hart en voel wat voor jou klopt. Dan ga je vertrouwen op het grotere plan wat zich nu ontvouwt op aarde en hoe jij daar een prachtig onderdeel van uitmaakt!

Online community

Ps. In mijn gratis online community ‘Guardians of the Earth’ (klik hier) geef ik nog een aantal praktische oefeningen die je helpen de nieuwe energie in de dagelijkse praktijk te ervaren én activeren. Bovendien kun je hier meer lezen over dit soort onderwerpen. Ook krijg je als lid van de community 10% korting tijdens het afrekenen van de online cursus! (hieronder meer informatie..)

Online cursus – omgaan met angst

Dit is ooit ook de intentie geweest voor mijn online cursus. Het maakt mij zó blij om te zien hoe mensen in mijn praktijk weer gingen geloven in zichzelf en weer een stukje ‘thuis’ konden ervaren in zichzelf. Zoveel lieve en bewuste mensen kwamen naar mij toe die vaak nog een laatste zetje nodig hadden.

Ik merkte ook dat ze vaak nog met dingen worstelden, zoals angsten, overtuigingen of bepaalde patronen, waar ze niet helemaal uit kwamen. Doordat ze dat in hun hoofd wilden oplossen (en ja, dit herken ik ook in mezelf), bleven ze in cirkeltjes lopen en bleef die echte transformatie/doorbraak uit.

Mijn droom was om een cursus te maken die anderen kan helpen om in de praktijk om te gaan met al deze thema’s. Hoe kun je die innerlijke reis maken en jezelf weer op diepere lagen ontmoeten (ofwel je Hoger Zelf ontmoeten)? Hoe kom je in contact met je potentie en kun je jezelf losmaken van alles dat deze potentie nog in de weg zit? Hoe ga je hiermee om te midden van je dagelijkse leven, relaties en werk?

Mocht je hier wat meer over willen lezen, dan kun je klikken op DEZE LINK. Ik heb ook een video opgenomen waarin ik wat meer uitleg geef.

Instagram

VOLG @ DEMIMAATMAN