De hoogste tijdlijn voor de aarde & de grote verschuiving

Categorieën: Lichter levenDoor Datum: 12 augustus 2022Leestijd: 6 minuten

Terwijl de externe chaos ‘lijkt’ toe te nemen, is er achter de schermen heel iets anders gaande.

De grote schoonmaak

Vooral ’s nachts krijg ik veel inzichten door over de grote energetische verschuivingen die nu plaatsvinden en welke grote vorderingen we maken.

De schoonmaak die nu plaatsvindt is gigantisch. Alles wat niet meer het organische, natuurlijke en liefdevolle dient, valt uit elkaar doordat de frequentie te hoog is voor deze energie om nog te blijven bestaan.

We zien dit in de externe wereld gebeuren; alles wankelt en stort in dat niet meer zuiver is. Maar ook in onszelf maken we de laatste én diepste grote schoonmaak door. We sluiten oude cycli en krijgen de kans om voor eens en altijd onze oude zware jas achter te laten.

We krijgen nu de kans om opnieuw geboren te worden. Schoon van het verleden. Tegelijkertijd worden hierdoor het verleden, het heden én de toekomst getransformeerd.

Oude template is verwijderd

Deze week werd ik wakker met de boodschap ‘de oude template is nu verwijderd’. Tegelijkertijd voelde ik ook een soort ‘in-between-energie’. De nieuwe energie is er al, maar toch is het nog niet volledig zichtbaar in het collectief en het fysieke. In deze tussenfase worden alle laatste oude stukken gezuiverd, én zijn we in de opbouw richting het nieuwe bezig.

Focus aanbrengen

Het is belangrijk om te onderzoeken waar nu jouw focus ligt. Ligt deze bij alle ‘problemen’ in de wereld en angstgedachten daarover? Of ben jij een stevige pilaar die de hoogste uitkomst voor de aarde vasthoudt? Zodra genoeg mensen deze hoogste tijdlijn vasthouden, projecteren wij met elkaar deze nieuwe werkelijkheid in de wereld. Dit staat al vast, maar we kunnen het proces ernaartoe met elkaar versnellen. Probeer je dus wat meer los te koppelen van nieuws, technologie of social media, waar deze jouw continu kunnen afleiden of in illusies kunnen trekken. Óók in de ’truth-communities’ wordt misinformatie verspreid, wat lang niet altijd kloppend is. Alles om ons in angst én polariteit te houden. Terwijl het grootste deel van de ‘donkere agenda’s’ niet meer tot uiting zullen komen omdat deze zijn/worden gezuiverd.

Natuurlijk is het belangrijk om bewust te zijn van duisternis, zodat je geen toestemming geeft of keuzes maakt die schadelijk zijn. Maar laat het jou niet in onmacht wegzakken, maar laat het een trigger zijn om nog sterker je eigen soevereiniteit te claimen. Bovendien worden we nu massaal gedwongen om naar binnen te keren en daar in alle rust te voelen wat voor ons waarheid is. Er zijn zoveel verhalen en voorspellingen ‘daarbuiten’, zodat je niets anders kunt dan in je eigen hart te gaan voelen wat voor jou klopt.

Nieuwe geboorte voor de aarde

Ook de aarde zelf begint opnieuw geboren te worden. Alsof ze na lange tijd weer ‘wakker’ is. Dit kun je voelen als je in de natuur bent en je verbindt met de dieren, planten, bomen, elementen en natuur-energieën. Bovendien komen onze eigen hogere vermogens weer online, waardoor je gaat ervaren dat je diep bent verbonden met de natuur en hiermee kunt communiceren.

‘Restoring the ancient lands’

De laatste tijd hoor ik vaak de zin ‘Restoring the ancient lands’ en word ik intuïtief aangetrokken om op bepaalde plekken in de natuur te zijn. Misschien dat jij soms ook voelt dat je met een reden op een bepaalde plek aanwezig bent, zonder dat je zelf door hebt wat je energetisch precies doet.

Volg in deze tijd deze impulsen en laat je hoofd erbuiten. Je intuïtie weet precies wat je komt doen. Vaak alleen al door jouw aanwezigheid op bepaalde plekken vinden er zuiveringen of activaties plaats. Omdat jij de unieke coderingen draagt om dit energetisch te doen. Of dit nou onbewust of bewust is.

De ene keer kunnen we de nieuwe energie al voelen, de andere keer worden we weer even geconfronteerd met oude, zware velden. Onthoud altijd dat op het moment dat iets ouds wordt gezuiverd in jou, je op datzelfde moment angst, rouw, verdriet of zwaarte kunt voelen. Ga zelf ‘uit de weg’, en geef het de ruimte om te zuiveren zodat het jouw lichaam uit kan stromen.

Identificatie met oude patronen of gedachten

Toch kun je op momenten dat je geconfronteerd wordt met een oude energie, een oud patroon of angstige gedachten, er wél voor kiezen om je er niet mee te identificeren. Dus stel je voelt zwaarte of verdriet en er komen allerlei obsessieve en angstige gedachten naar boven. Wat doe je hier dan mee?

Kies je er voor om helemaal mee te gaan in deze verhalen en alles negatief te zien? Geef je ze weer die extra energie waardoor je ze blijft voeden?

Erkenning van oude energie

Wat ik op deze momenten doe, is dat ik erken ‘oke dit is een oude energie en die wil alleen maar erkend worden, terwijl hij wordt gezuiverd.’ Je geeft er ruimte aan, je voelt wat er te voelen valt en je kijkt er oordeel-loos en met liefde naar.

Tegelijkertijd besef je je nog stééds dat jij dit in essentie niet bent. Het zijn verloren delen van jou die jij thuis mag brengen. Op dat moment word jij je eigen vader en moeder en geef je jezelf de liefde die je nodig hebt. Je kunt op deze momenten ook vragen aan jezelf wat je nodig hebt. Misschien een boswandeling, een warme douche of gewoon lekker met een boek op de bank. Hecht niet aan dat het gevoel ‘weg’ moet, maar zak er ook niet te ver in door. Voor je het weet breekt de volgende dag aan en voelt alles weer anders.

Blijf volhouden

Blijf de komende weken en maanden als een stevige rots. In het oog van de storm. Wees die ‘Guardian’ die weet dat alles dat er gebeurt, een hogere bedoeling heeft. Het collectief gaat nu door verschillende initiaties heen en wordt voorbereid op de wedergeboorte. Ook jij wordt áltijd geleid. Geef je hier aan over. Ook wij mogen nu alles wat we dachten te ‘weten’ loslaten. Al onze oude ideeën over onszelf, de wereld, spiritualiteit, onze identiteit.. Deze kunnen niet allemaal mee in de nieuwe energie.

Verbind je met de zon. Vraag de zon om jou te zuiveren van alles dat niet meer jouw hoogste goed dient. Verbind je met het element water en vraag of je mag worden schoongespoeld. Verbind je met de wind, en laat al het oude van je af blazen. Sta met blote voeten op de aarde en zak in je lichaam. Maak een vuur en verbrand alles dat onzuiver of in-organisch is.

Sta jezelf toe opnieuw geboren te worden. Terwijl je je overgeeft aan dat je niet allemaal hoeft te weten ‘hoe of wat’. Vertrouw op een grotere kracht die jou leidt en dat je altijd naar de hoogste en beste uitkomst wordt toe geleid. En houd deze visie vast voor het collectief en de aarde.

Als je de dag begint kun je de intentie zetten om een kanaal en activator te willen zijn voor de hoogste organische uitkomst voor de aarde en haar bewoners, waarin vrijheid en liefde de pilaren zijn. We doen het samen en we zijn al zo ver! Ontspan en vertrouw.

Meer lezen?

Wil je meer lezen? Ik deel meer diepgaande en intuïtieve teksten in mijn gratis online community ‘Guardians of the Earth’ (klik hier).

Instagram

VOLG @ DEMIMAATMAN