ASCENTIE SYMPTOMEN & ONTWAKEN: TIPS EN UITLEG!

Categorieën: - LICHTER LEVEN -Door Datum: 25 september 2020Leestijd: 4 minuten

Activaties/meditaties

Een activatie kun je ervaren als een combinatie van een energetische healing en begeleide meditatie. Een activatie maakt iets in jou los, herinnert jou aan wie je in essentie bent en brengt jou in contact met diepere lagen in jezelf.

Activatie Meditatie ‘heelheid in jezelf (yin/yang) & zelfliefde’

Meer informatie

Activatie Meditatie ‘Wisdom of the Heart’ (+ oefening/techniek)

Meer informatie

De aarde gaat momenteel van de derde naar de vijfde dimensie. Dit wordt in veel oude geschriften al beschreven en momenteel door veel (gevoelige) mensen ervaren. Dit wordt ook wel ‘ascentie’ genoemd. De aarde is aan het ‘ascenderen’. Het proces wat nu gaande is heeft ook weer zijn invloed op de rest van de planeten en het universum. En niet te vergeten: wij als mens doorgaan ook deze processen! De Schumann-resonantie op aarde is sterk aan het stijgen, dat wordt in veel grafieken zichtbaar gemaakt. Dit is de energie-frequentie op aarde, en wordt ook wel aangeduid als een hogere ‘licht-frequentie’. De derde dimensie staat in het teken van afgescheidenheid, angst, controle en hechting aan materie (lage frequentie). De vijfde dimensie staat voor eenheid, intuïtieve gaven, onvoorwaardelijke liefde en harts-bewustzijn (hoge frequentie). Maar wat betekent dit voor ons?

Voor iedere ziel die er klaar voor is, gaat er innerlijk een wekker af. Veel mensen omschrijven dit ook wel als ‘ontwaken’. Je gaat ineens met hele andere ogen naar de wereld en jezelf kijken. Je beseft dat je méér bent dan alleen je fysieke lichaam. Een oneindige energie, die verbonden is en één is met al het andere. Je beseft dat je oude angsten, gedachtepatronen en thema’s wilt transformeren en dat je weer in contact wilt komen met Jezelf. Jouw energie, jouw intuïtie. Maar dat gaat niet in één klap, dat gaat met stappen en diepe processen.

Terwijl de aarde dus in frequentie verhoogt, verhoog jij zelf ook in frequentie. Het is dus een innerlijk proces wat in jou in gang wordt gezet, en tegelijkertijd heeft de frequentie ophoging van de aarde daar ook weer invloed op. En vice versa. Hoe méér mensen hun eigen frequentie verhogen, hoe groter de invloed op het collectief en de aarde.

Tijdens het ascentieproces komt er een krachtige en hogere energie binnen in je lichaam. Deze energie haalt alles wat dicht of vastgeroest is los. Oude informatie (codes), trauma’s en angsten die in de cellen liggen opgeslagen (van dit leven, maar ook van zovele vorige levens). Zodra deze worden losgemaakt komen ze naar boven om te worden gevoeld. Door ze te voelen en te ervaren kunnen ze loslaten. Ook kan dit zich uiten in lichamelijke klachten: sterke vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, spierpijn, griepklachten, last van je spieren, hoge piep in je oor (download), verandering in zicht, overgevoeligheid voor prikkels, en ga zo maar door! Ook kunnen je dromen toenemen in intensiteit, en kan je energieniveau heel erg schommelen. Waar je je de ene dag heel goed voelt, zit je de andere dag weer in een diep dal.

Je hebt hier 2 keuzes:

  1. Laat alles wat er is er gewoon ZIJN. Doorzie de les of het thema erachter. Ontspan, ga in overgave. Op deze manier kan het transformeren en laat het je weer los. Mijn gratis begeleide meditatie kan je hier bij helpen: KLIK HIER.
  2. Verzet je ertegen, plak er allerlei gedachten en verhalen op (waardoor je weer bij je gevoel weg gaat). De dichtheid van de energie zet zich op deze manier weer vast in je lichaam en zo kom je keer op keer in dezelfde cyclus net zo lang tot je het door hebt. Hierdoor blijf je ook situaties en mensen aantrekken die deze thema’s aan jou blijven spiegelen. De buitenwereld spiegelt wat jij innerlijk nog vasthoudt en/of een oordeel over hebt.

Voor wie sterk gevoelig en empathisch is, kunnen momenten van frequentie ophogingen uitdagend zijn. Het is namelijk zo dat je snel energieën van anderen absorbeert en daarmee ook collectieve stukken oppikt. Dat wat jij voelt en ervaart, is niet altijd allemaal van jou. Het zijn vaak thema’s waar veel mensen mee worstelen en dit kun je zien als een collectief veld. Tijdens dagen van frequentie ophogingen worden allerlei oude stukken in het collectief omhoog gehaald. Alles is veel intenser en jij kunt dit ook zo ervaren.

Erken eerst dat je géén slachtoffer bent. Het is een geschenk dat je zo gevoelig bent. Een grote kracht. Door alles zo diep te voelen en ervaren word je steeds rijker, verdiept de liefde voor jezelf en kun je anderen meer aanvoelen. Mocht je er nog sterk mee worstelen dan is het zaak dat je er mee om leert gaan. Het kan ook zijn dat jij als ziel veel thema’s uit jouw familielijn transformeert. Dit is dus een taak die je met liefde op je hebt genomen. Vergeet niet: doordat je (waarschijnlijk) vele levens achter de rug hebt, heb je ook veel oude herinneringen meegenomen. Soms kom je stukken tegen in jezelf die je eerst niet kunt plaatsen, maar die toch al die tijd wel op de achtergrond (in de schaduw) onbewust aanwezig waren. In de 5e dimensie doorzie je álles wat er zich in jou afspeelt, zonder dat je er een oordeel over hebt. Dat is Zelf-liefde.

Momenteel ben ik bezig met een online cursus/online leeromgeving om iedereen die zich in deze processen bevindt te ondersteunen. Vol met uitleg, video’s, oefeningen en meditaties. Mocht je hier van op de hoogte willen blijven, kun je me volgen op social media. Natuurlijk deel ik hier verder ook gratis content en inzichten die je op je pad kunnen ondersteunen.

Klik hier voor instagram en hier voor facebook.

Share with other lightworkers...

Meer inspiratie & tips…

Instagram

VOLG @ DEMIMAATMAN