Healing, reading & coaching (ook op afstand)2020-03-05T12:58:13+01:00

Hoe werkt het?

Een healing sessie duurt 1 uur en is een combinatie van healing, reading en coaching.

Nadat we jouw behoeften en vragen hebben besproken (en een lekker kopje thee hebben gedronken) mag jij lekker gaan liggen. Je kunt gewoon ontspannen en luisteren naar een rustig achtergrondmuziekje. Ik ben ongeveer een halfuur bezig met de healing zelf en ondertussen kan het zijn dat jij tintelingen, warmte, kou of lichamelijke sensaties voelt. Het is ook mogelijk dat je zelf inzichten ontvangt.

Blokkades liggen in jouw chakra’s (energiepunten in jouw lichaam) opgeslagen als informatie. Deze informatie bestaat uit energie. Door me tijdens de healing af te stemmen op jouw energetisch veld kunnen deze blokkades worden geschoond. Zo kunnen onderdrukte emoties, blokkades, trauma’s, angsten, familiepatronen, en eventueel thema’s uit vorige levens worden geheeld.

Tijdens een healing fungeer ik als kanaal en katalysator. Ik stem me af op hogere frequenties, en in samenwerking met universele energie (‘source’) krijg jij precies wat jij op dat moment nodig hebt. Het gebeurt altijd op een zachte manier en stap voor stap, afgestemd op jouw systeem.

Gelijktijdig krijg ik beelden, symbolen en informatie door die jou inzichten geven in wat nog onbewust (of soms al bewust) is. Door als het ware licht te schijnen op onbewuste stukken, treedt er al verandering op. Tijdens de healing en na de healing deel ik met jou wat ik heb doorgekregen. Zo krijg jij meer helderheid over jouw ziels-kwaliteiten, blokkades, onbewuste patronen, ontwikkeling en welke stappen jij nu mag gaan zetten. En natuurlijk antwoord op de specifieke vragen die jij hebt.

We gaan samen reflecteren op wat ik doorkrijg en ik geef jou praktische inzichten en tools mee om thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast kan ik je nog afgestemde producten (kristallen, kruidentincturen, etherische olie) adviseren, mocht je daar behoefte aan hebben.

Woon je niet in de buurt? Een afstand healing en reading is ook mogelijk! We spreken een tijdstip af waarop wij ons op elkaar afstemmen. Verder werkt de healing hetzelfde. Na de healing stuur ik jou een reading-verslag toe met daarin de informatie die ik heb doorgekregen voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

Wanneer is een healing / reading geschikt?

 • Je komt steeds weer dezelfde blokkades, triggers, angsten of thema’s tegen in je leven.

 • Je hebt het gevoel dat je ‘vast’ loopt, het stroomt niet in jezelf en/of je bent de verbinding met je intuïtie kwijt.

 • Je zit vast in je hoofd. Je overtuigingen, emoties of trauma’s beïnvloeden je welzijn.

 • Je zit in een burn-out, depressie, hebt veel stress en/of last van lichamelijke klachten.

 • Je ondervindt steeds dezelfde problemen in relatie(s), of je vindt het lastig om de juiste personen of partner aan te trekken.

 • Je bent (hoog)gevoelig of je voelt je ‘anders’ en hebt moeite een gevoel van thuis-zijn te ervaren op aarde of in je eigen lichaam.

 • Je voelt dat je intuïtie zich verder wil ontwikkelen, maar weet niet goed hoe of waar je nu staat, en welke stappen er nu nodig zijn.

 • Je voelt dat er méér moet zijn, dat er iets in jou is dat zich verder wil ontplooien.

Tools en kernwoorden waar ik mee werk: zuivering op fysiek, karmisch en zielengroep niveau, chakra-reading en healing, kristalhealing, innerlijk kind werk, aura healing, ascended masters, lichtwezens, gidsen, ziel dieper aarden, balanceren mannelijke en vrouwelijke energie, karmaknopen reinigen, haralijn herstellen, herhalingslussen stoppen, kundalinikanaal zuiveren, genetische en collectieve patronen, astrale beïnvloeding, multidimensionale zelf, Eternal Healing Light, kosmische stralen, URIM-CODE

Herken je onderstaande punten?

 • Je wilt je stevig geaard voelen, diep en veilig in jezelf, vol zelfvertrouwen.

 • Je wilt inzicht krijgen in wat bepaalde uitdagingen, lichamelijke klachten, situaties of personen jou spiegelen, en hoe je dit kunt doorbreken.

 • Je wilt je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem beter begrijpen, opschonen, en ermee leren werken.

 • Je wilt patronen, angsten, trauma’s, emoties en blokkades transformeren – en leven vanuit liefde, innerlijke rust, vreugde en vertrouwen.

 • Je wilt je geïnspireerd voelen en je verbinding met het energetisch veld versterken.

 • Je wilt je relatie(s) naar een hoger niveau tillen.

 • Je wilt je sterk verbonden voelen met je ziel en van daaruit je zielsmissie leven.

 • Je wilt je innerlijk verder ontwikkelen, het leven vanuit een hoger bewustzijn ervaren en je frequentie verhogen.

Tarieven:

Prijs healing/reading consult: € 79,-
Kortingspakket 6 consulten (1 gratis) : normaal €474, nu voor € 395,-

Prijs afstand healing/reading: € 79,-
Kortingspakket 6 consulten (1 gratis) : normaal €474,
nu voor € 395,-

Wat levert het jou op?

De verbinding met jouw eigen ziel en wijsheid wordt versterkt, en tegelijkertijd zul je je beter geaard voelen in jouw lichaam en hier op aarde. Naarmate je meerdere sessies zou volgen ontdek je dat bepaalde thema’s of patronen loslaten, je de verhalen in je hoofd kan doorzien en het stiller wordt in je hoofd. Er komt meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen, je gaat sterker voelen wat voor jou wel of niet klopt en alles gaat meer stromen in jouw leven.

Wat klanten zeggen:

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

– MARINDA

Veelgestelde vragen

Kan ik een healing/reading ontvangen op afstand? Zo ja, hoe werkt dit?2020-02-04T20:26:09+01:00

Dat kan! Energie is niet gebonden aan plaats of tijd, dus je kunt een healing ontvangen op welke plek je maar wilt. Het gaat in principe hetzelfde zoals beschreven in de uitleg hierboven. Alleen wij zien elkaar niet face-to-face.  Je stuurt mij een berichtje met je naam, geboorte datum en eventueel een foto. We spreken een tijdstip af en op dat moment ga jij thuis lekker liggen of zitten. Je ontvangt de universele energie en je krijgt altijd precies wat jij nodig hebt. Naderhand stuur ik jou een document met mijn reading-verslag. Dat wil zeggen; alles wat ik heb doorgekregen voor jou, zet ik neer in woorden en kun jij in je eigen tijd lezen. Mocht je behoefte hebben om ook coaching op afstand te ontvangen, stuur me dan even een berichtje. Dan overleggen we samen wat het beste voor jou werkt!

Ik vind een healing spannend, wat nu?2020-02-04T20:17:27+01:00

Dat is helemaal niet raar, dat vond ik in het begin ook! Toch kun je er op vertrouwen dat er altijd precies gebeurt wat jij aan kunt. Een healing gebeurt namelijk altijd in overeenstemming met jouw ziel. Als er blokkades worden losgehaald, kun je soms een ‘sensatie’ voelen in je lijf, maar ik heb nog niet meegemaakt dat iemand het heel heftig vindt. Meestal krijg ik te horen dat er tijdens een healing een diepe ontspanning wordt ervaren. Mocht je het nog steeds spannend vinden of twijfelen, neem dan contact met me op. Dan kan ik rustig je vragen beantwoorden en voor je invoelen of healing iets voor je is. Bovendien kun je ook eerst kiezen voor coaching en dan eventueel later een healing-sessie plannen.

Word je ook vergoed?2020-02-11T11:05:06+01:00

Ik word niet vergoed. Je zou wel kunnen overleggen met je werkgever (in geval van bijvoorbeeld een burn-out) of die financieel wil bijdragen.

De reden dat ik niet word vergoed is omdat ik niet binnen de reguliere (GZ) psychologie wil werken. Deze manier van werken past niet bij mij, en bovendien kan ik deze combinatie met healing dan niet aanbieden. Daarnaast wordt healing ook niet vergoed, omdat deze vorm van healing onder het noemer ‘paranormaal’ valt. Voor mij dus de keuze om bij mezelf te blijven, en daarmee ook de klanten aan te trekken die ook bewust deze keuze willen maken.

Kan ik ook een traject volgen?2020-02-04T20:14:48+01:00

Als je aan bepaalde thema’s wilt werken en je innerlijk verder wilt ontwikkelen, raad ik je aan om meerdere sessies te volgen. Je kunt in eerste instantie een losse sessie nemen om te voelen en ervaren of het iets voor je is. Deze sessie duurt meestal ook wat langer omdat er een stukje kennismaking bij zit (normaal tarief). Mocht je dan verder willen, gaan we overleggen wat het beste bij jou past en welke stappen we samen gaan nemen.

Moet ik al bekend zijn met spiritualiteit?2020-02-04T20:13:38+01:00

Nee, dit hoeft niet. Het gaat er om dat je er voor open staat, of een bepaalde interesse voelt. Het maakt niet uit hoeveel je wel/niet op dit gebied hebt gedaan, want we beginnen gewoon waar jij nu bent. Een healing wordt altijd persoonlijk op jou afgestemd. Voor de mensen die wel al veel gedaan hebben op spiritueel gebied; voor hen kan er juist meer verdieping plaatsvinden tijdens de sessies. Ik stuur je van te voren altijd een intake-formulier om een beeld te krijgen van waar je nu staat. Zo kunnen we tijdens de sessies op dat punt verder gaan!

Consult boeken

Consult boeken

Heb je vragen of wil je weten wat voor jou het meest geschikt is? Per mail of telefonisch kunnen we dit samen doornemen.