Kom in contact met jezelf Healing & reading Met een healing kom je weer in contact met je gevoel, intuïtie en kracht. Doordat er ‘ruis’ wordt weggehaald verruimd jouw bewustzijn en ontstaat er meer rust, vertrouwen en liefde.
Healing, reading & coaching (ook op afstand)2020-06-16T17:02:08+01:00

Hoe werkt het?

Een healing sessie duurt 1 uur en is een combinatie van healing, reading en coaching.

Nadat we jouw behoeften en vragen hebben besproken mag jij lekker gaan liggen. Ik ben ongeveer een halfuur bezig met de healing zelf en ondertussen kan het zijn dat jij tintelingen, warmte, kou of lichamelijke sensaties voelt. Het is ook mogelijk dat je zelf inzichten ontvangt.

Blokkades liggen in jouw chakra’s (energiepunten in jouw lichaam) opgeslagen als informatie. Deze informatie bestaat uit energie. Door me tijdens de healing af te stemmen op jouw energetisch veld kunnen deze blokkades worden geschoond. Zo kunnen onderdrukte emoties, blokkades, trauma’s, angsten, familiepatronen, en eventueel thema’s uit vorige levens worden geheeld.

Tijdens een healing fungeer ik als kanaal en katalysator. Ik stem me af op hogere frequenties, en in samenwerking met universele energie (‘source’) krijg jij precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Gelijktijdig krijg ik beelden, symbolen en informatie door die jou inzichten geven in wat nog onbewust (of soms al bewust) is. Door als het ware licht te schijnen op onbewuste stukken, treedt er al verandering op. Tijdens de healing en na de healing deel ik met jou wat ik heb doorgekregen. Zo krijg jij meer helderheid over jouw ziels-kwaliteiten, blokkades, onbewuste patronen, ontwikkeling en welke stappen jij nu mag gaan zetten. En natuurlijk antwoord op de specifieke vragen die jij hebt. Daarnaast kan ik eventueel producten op jou afstemmen (kristallen, tincturen, etherische olie).

We gaan samen reflecteren op wat ik doorkrijg en ik geef jou praktische inzichten en tools mee om thuis mee aan de slag te gaan. Doordat er tijdens de healing ‘oude laagjes’ worden losgemaakt, kan het zijn dat je in de weken erna ineens oude emoties of thema’s tegen komt. Dit is juist een goed teken, omdat het betekent dat deze laagjes loslaten. Ik geef je dan ook tools mee om hier mee om te gaan. Echter vraagt het van jou de motivatie om óók thuis aan de slag te willen gaan met jouw processen en hier verantwoordelijkheid voor te nemen. De healing geeft als het ware een boost, en jouw inzet is nodig om het in de praktijk toe te passen (daar coach ik je ook in). Mijn vraag is dan ook altijd: voel je een duidelijke JA om dit proces aan te gaan, oude laagjes op te ruimen, en daarmee dichter naar je kern te groeien? Dan ga ik graag met jou de samenwerking aan!

Woon je niet in de buurt? Een afstand healing en reading is ook mogelijk! We spreken een tijdstip af waarop wij ons op elkaar afstemmen. Verder werkt de healing hetzelfde. Na de healing stuur ik jou een reading-verslag toe met daarin de informatie die ik heb doorgekregen voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

Wanneer is een healing / reading geschikt?

 • Je komt steeds weer dezelfde blokkades, triggers, angsten of thema’s tegen in je leven.

 • Je hebt het gevoel dat je ‘vast’ loopt, het stroomt niet in jezelf en/of je bent de verbinding met je intuïtie kwijt.

 • Je zit vast in je hoofd. Je overtuigingen, emoties of trauma’s beïnvloeden je welzijn.

 • Je zit in een burn-out, depressie, hebt veel stress en/of last van lichamelijke klachten.

 • Je ondervindt steeds dezelfde problemen in relatie(s), of je vindt het lastig om de juiste personen of partner aan te trekken.

 • Je bent (hoog)gevoelig of je voelt je ‘anders’ en hebt moeite een gevoel van thuis-zijn te ervaren op aarde of in je eigen lichaam.

 • Je voelt dat je intuïtie zich verder wil ontwikkelen, maar weet niet goed hoe of waar je nu staat, en welke stappen er nu nodig zijn.

 • Je voelt dat er méér moet zijn, dat er iets in jou is dat zich verder wil ontplooien.

Tools en kernwoorden waar ik mee werk: zuivering op fysiek, karmisch en zielengroep niveau, chakra-reading en healing, kristalhealing, innerlijk kind werk, aura healing, ascended masters, lichtwezens, gidsen, ziel dieper aarden, balanceren mannelijke en vrouwelijke energie, karmaknopen reinigen, haralijn herstellen, herhalingslussen stoppen, kundalinikanaal zuiveren, genetische en collectieve patronen, astrale beïnvloeding, multidimensionale zelf, Eternal Healing Light, kosmische stralen, URIM-CODE

Herken je onderstaande punten?

 • Je wilt je stevig geaard voelen, diep en veilig in jezelf, vol zelfvertrouwen.

 • Je wilt inzicht krijgen in wat bepaalde uitdagingen, lichamelijke klachten, situaties of personen jou spiegelen, en hoe je dit kunt doorbreken.

 • Je wilt je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem beter begrijpen, opschonen, en ermee leren werken.

 • Je wilt patronen, angsten, trauma’s, emoties en blokkades transformeren – en leven vanuit liefde, innerlijke rust, vreugde en vertrouwen.

 • Je wilt je geïnspireerd voelen en je verbinding met het energetisch veld versterken.

 • Je wilt je relatie(s) naar een hoger niveau tillen.

 • Je wilt je sterk verbonden voelen met je ziel en van daaruit je zielsmissie leven.

 • Je wilt je innerlijk verder ontwikkelen, het leven vanuit een hoger bewustzijn ervaren en je frequentie verhogen.

Tarieven:

Prijs healing/reading consult: € 79,-
Kortingspakket 6 consulten (1 gratis) : normaal €474, nu voor € 395,-

Prijs afstand healing/reading: € 79,-
Kortingspakket 6 consulten (1 gratis) : normaal €474,
nu voor € 395,-

Wat levert het jou op?

Naarmate je meerdere sessies zou volgen ontdek je hoe je bepaalde thema’s of patronen kunt transformeren. Je gaat de verhalen en angsten in je hoofd doorzien en kunt deze meer loslaten. Het contact met je gevoel, intuïtie en kern wordt versterkt en je ontwikkelt meer bewustzijn. Ik help je om stappen te zetten op jouw innerlijke weg en ik geef je tools mee waardoor je steeds dichter naar jezelf toe groeit.

Wat klanten zeggen:

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

– MARINDA

Veelgestelde vragen

Kan ik een healing/reading ontvangen op afstand? Zo ja, hoe werkt dit?2020-04-28T09:28:30+01:00

Dat kan! Energie is niet gebonden aan plaats of tijd, dus je kunt een healing ontvangen op welke plek je maar wilt. Het gaat in principe hetzelfde zoals beschreven in de uitleg hierboven. Alleen wij zien elkaar niet face-to-face.  Je stuurt mij een berichtje met je naam en eventueel een foto. We spreken een tijdstip af en spreken elkaar eerst telefonisch. Daarna ga jij thuis lekker liggen of zitten. Je ontvangt de universele energie en je krijgt altijd precies wat jij nodig hebt. Naderhand stuur ik jou een document met mijn reading-verslag of geluidsfragment, zodat jij dit in je eigen tijd kunt lezen/beluisteren.

Word je ook vergoed?2020-02-11T11:05:06+01:00

Ik word niet vergoed. Je zou wel kunnen overleggen met je werkgever (in geval van bijvoorbeeld een burn-out) of die financieel wil bijdragen.

De reden dat ik niet word vergoed is omdat ik niet binnen de reguliere (GZ) psychologie wil werken. Deze manier van werken past niet bij mij, en bovendien kan ik deze combinatie met healing dan niet aanbieden. Daarnaast wordt healing ook niet vergoed, omdat deze vorm van healing onder het noemer ‘paranormaal’ valt. Voor mij dus de keuze om bij mezelf te blijven, en daarmee ook de klanten aan te trekken die ook bewust deze keuze willen maken.

Kan ik ook een traject volgen?2020-02-04T20:14:48+01:00

Als je aan bepaalde thema’s wilt werken en je innerlijk verder wilt ontwikkelen, raad ik je aan om meerdere sessies te volgen. Je kunt in eerste instantie een losse sessie nemen om te voelen en ervaren of het iets voor je is. Deze sessie duurt meestal ook wat langer omdat er een stukje kennismaking bij zit (normaal tarief). Mocht je dan verder willen, gaan we overleggen wat het beste bij jou past en welke stappen we samen gaan nemen.

Consult boeken

Consult boeken

Heb je vragen of wil je weten wat voor jou het meest geschikt is? Per mail of telefonisch kunnen we dit samen doornemen.