Kom in contact met jezelf Healing & reading Met een healing kom je weer in contact met je gevoel, intuïtie en kracht. Doordat er ‘ruis’ wordt weggehaald verruimd jouw bewustzijn en ontstaat er meer rust, vertrouwen en liefde.
Healing, reading & coaching (ook op afstand)2020-09-17T16:27:26+01:00

Hoe werkt het?

Mijn sessies bestaan uit een combinatie van coaching, healing en reading.

Tijdens een healing fungeer ik als kanaal en katalysator. Ik stem me af op hogere frequenties, en in samenwerking met universele energie (‘source’) krijg jij precies wat jij op dat moment nodig hebt. Zo kunnen er blokkades, onderdrukte emoties, trauma’s, angsten, familiepatronen en thema’s uit vorige levens worden getransformeerd.

Gelijktijdig krijg ik beelden, symbolen en informatie door die jou inzichten geven in wat nog onbewust (of soms al bewust) is. Door als het ware licht te schijnen op onbewuste stukken, treedt er al verandering op. Tijdens de healing en na de healing deel ik met jou wat ik heb doorgekregen. Zo krijg jij meer helderheid over jouw ziels-kwaliteiten, blokkades, onbewuste patronen, ontwikkeling en welke stappen jij nu mag gaan zetten. Tot slot geef ik jou praktische inzichten en tools mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Doordat er tijdens de healing ‘oude laagjes’ worden losgemaakt, kan het zijn dat je in de weken erna ineens oude emoties of thema’s tegen komt. Dit is juist een goed teken, omdat het betekent dat ze loslaten. Ik geef je dan ook tools mee om hier mee om te gaan. Echter vraagt het van jou de motivatie om óók thuis aan de slag te willen gaan met jouw processen en hier verantwoordelijkheid voor te nemen. De healing geeft als het ware een boost, en jouw inzet is nodig om het in de praktijk toe te passen. Mijn vraag is dan ook altijd: voel je een duidelijke JA om dit proces aan te gaan, oude laagjes op te ruimen, en daarmee dichter naar je kern te groeien? Dan ga ik graag met jou de samenwerking aan!

Woon je niet in de buurt? Een afstand healing en reading is ook mogelijk! De sessie vindt dan plaats via videobellen en ziet er verder hetzelfde uit.

Voor wie zijn mijn sessies geschikt?

 • Je wilt je op spiritueel gebied verder ontwikkelen.

 • Je bent (hoog)gevoelig of je voelt je ‘anders’ en hebt moeite een gevoel van thuis-zijn te ervaren op aarde of in je eigen lichaam.

 • Je voelt dat je intuïtie zich verder wil ontwikkelen, maar weet niet goed hoe of waar je nu staat, en welke stappen er nu nodig zijn.

 • Je voelt dat er méér moet zijn, dat er iets in jou is dat zich verder wil ontplooien.

 • Je bent er klaar voor om blokkades, overtuigingen, angsten of bepaalde thema’s te transformeren en hier mee aan de slag te gaan.

Tools en kernwoorden waar ik mee werk: zuivering op fysiek, karmisch en zielengroep niveau, chakra-reading en healing, kristalhealing, innerlijk kind werk, aura healing, ascended masters, lichtwezens, gidsen, ziel dieper aarden, balanceren mannelijke en vrouwelijke energie, karmaknopen reinigen, haralijn herstellen, herhalingslussen stoppen, kundalinikanaal zuiveren, genetische en collectieve patronen, multidimensionale zelf, URIM-CODE.

Je hebt behoefte aan:

 • Je wilt je stevig geaard voelen, diep en veilig in jezelf, vol zelfvertrouwen.

 • Je wilt inzicht krijgen in wat bepaalde uitdagingen, lichamelijke klachten, situaties of personen jou spiegelen, en hoe je dit kunt doorbreken.

 • Je wilt je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem beter begrijpen, opschonen, en ermee leren werken.

 • Je wilt leven vanuit je hart, innerlijke rust en vertrouwen. 

 • Je wilt je verbinding met het universum (‘source’) versterken en de Wet van Aantrekking toepassen in je leven.

 • Je wilt je sterk verbonden voelen met je Hogere Zelf en van daaruit je zielsmissie leven.

 • Je wilt je innerlijk verder ontwikkelen, het leven vanuit een hoger bewustzijn ervaren en je frequentie verhogen.

Tarieven:

Healing/reading

95,-
 • Duur: 75 minuten

Wat levert het jou op?

Naarmate je meerdere sessies zou volgen ontdek je hoe je bepaalde thema’s of patronen kunt transformeren. Je gaat de verhalen en angsten in je hoofd doorzien en kunt deze meer loslaten. Het contact met je gevoel, intuïtie en kern wordt versterkt en je ontwikkelt meer bewustzijn. Ik help je om stappen te zetten op jouw innerlijke weg en ik geef je tools mee waardoor je steeds dichter naar jezelf toe groeit.

Wat klanten zeggen:

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

– MARINDA BOK

Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker ‘your woman’!

– PAVLINA HAVLIKOVA

Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

– VERA HOUWER

Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessies weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt. Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

– NICOLE TER HEIDE

Veelgestelde vragen

Kan ik een healing/reading ontvangen op afstand? Zo ja, hoe werkt dit?2020-07-29T10:47:05+01:00

Dat kan! Energie is niet gebonden aan plaats of tijd, dus je kunt een healing ontvangen op welke plek je maar wilt. Het gaat in principe hetzelfde zoals beschreven in de uitleg hierboven. Het is een optie om de gehele sessie via videobellen te doen. Tijdens de healing zelf kun jij thuis gaan liggen en hoor je mij op de achtergrond praten. Dit lijkt dus op een face-to-face consult. Mocht je niet willen videobellen, is het ook mogelijk om elkaar eerst telefonisch te spreken, waarna jij de healing ontvangt en een verslag toegestuurd krijgt. We stemmen van te voren met elkaar af wat jij het prettigst vindt.

Word je ook vergoed?2020-02-11T11:05:06+01:00

Ik word niet vergoed. Je zou wel kunnen overleggen met je werkgever (in geval van bijvoorbeeld een burn-out) of die financieel wil bijdragen.

De reden dat ik niet word vergoed is omdat ik niet binnen de reguliere (GZ) psychologie wil werken. Deze manier van werken past niet bij mij, en bovendien kan ik deze combinatie met healing dan niet aanbieden. Daarnaast wordt healing ook niet vergoed, omdat deze vorm van healing onder het noemer ‘paranormaal’ valt. Voor mij dus de keuze om bij mezelf te blijven, en daarmee ook de klanten aan te trekken die ook bewust deze keuze willen maken.

Kan ik ook een traject volgen?2020-09-16T18:15:23+01:00

Als je aan bepaalde thema’s wilt werken en je innerlijk verder wilt ontwikkelen, raad ik je aan om meerdere sessies te volgen. Je kunt in eerste instantie een losse sessie nemen om te voelen en ervaren of het iets voor je is. Mocht je dan verder willen, gaan we overleggen wat het beste bij jou past en welke stappen we samen gaan nemen.

Consult boeken

Consult boeken

Heb je vragen of wil je weten wat voor jou het meest geschikt is? Per mail of telefonisch kunnen we dit samen doornemen.

Go to Top