About Demi

My story

T

r is in mij altijd een dieper weten geweest over dat niet alles is wat het lijkt in deze wereld én dat er meer is dan alleen het fysiek waarneembare. Ook op jonge leeftijd was er al de interesse in het spirituele en vond ik het leuk om hier in te duiken.

Destijds was er voor mij weinig begeleiding op dit gebied en werd ik al gestimuleerd in het banen van mijn eigen pad. Dit zorgde ervoor dat ik me vaak eenzaam en onbegrepen voelde, maar heeft uiteindelijk geleid tot een sterkere innerlijke basis.

Na de middelbare school koos ik ervoor om psychologie te gaan studeren. Ik kwam er al snel achter dat ik me niet altijd kon vinden in de theorieën die ik uit de boeken moest leren. Bovendien leerde ik niet hoe ik mijn eigen pijn, angsten en belemmerende overtuigingen op een diepgaande manier kon transformeren.

Vooral niet omdat ik vele trauma’s en angsten ervaarde in mezelf die niets te maken hadden met dít leven, maar veel dieper lagen (denk ook aan trauma’s in de familielijn). Na mijn afstuderen besloot ik dan ook om mezelf verder te ontwikkelen op holistisch vlak. Ik wist dat ik eerst met mijn eigen thema’s aan de slag mocht vóórdat ik ook daadwerkelijk op een zuivere manier anderen kon gaan begeleiden.

The years that followed consisted of an intensive healing and reading training and the rediscovery of energetic work. The focus was mainly on my own inner transformation, whereby things that stood in the way of working from my soul were purified. I gained clarity about the intense fears, thought loops, feelings of powerlessness and the many chronic physical pains that I often experienced. My own clairsentience, clairvoyance and working with energy deepened and I started to get to know myself again on deeper layers..

In these years I also started my own practice (still in the Netherlands at the time), which resulted in a further development of my own processes and energetic work.

Keer op keer werd ik innerlijk weer gedwongen mijn eigen pad te kiezen en andere leraren, technieken en theorieën los te laten. Mijn onderscheidingsvermogen ontwikkelde zich sterker en ik begon meer en meer in te voelen wat wel en niet zuiver voor mij voelde op spiritueel gebied (lees meer hierover in mijn gratis online community ‘Guardians of the Earth‘).

Dit resulteerde erin dat ik uiteindelijk mijn eigen manier van werken heb ontwikkeld. Ik werk vanuit een directe Bron-verbinding en mijn eigen ziels-essentie. Dit is voor mij de meest krachtige, duurzame en zuivere manier om energiewerk te doen. Je kunt meer hierover lezen op de pagina over mijn 1-op-1 sessies (click on this button).

Doordat ik tijdens mijn eigen innerlijke reis zoveel ben tegengekomen in mezelf, heeft dit ervoor gezorgd dat ik een sterke oordeel-loze houding en diepe compassie heb ontwikkeld voor een ander. Ik weet dat ieder zijn eigen processen en verwondingen heeft en ik doe niets liever dan een ander weer herinneren aan zijn of haar potentieel en essentie.

De momenten dat er een diepe herinnering in iemand wordt wakker gemaakt en er een indaling komt van de ziels-essentie, een nieuwe helderheid en een open hart – dáár maakt mijn hart een sprongetje van.

I would like to walk with you for a while so that you can embody your most radiant self (soul essence) again and let your light shine even more brightly in the world.

I have moved to Sweden to set up a small-scale retreat center here with my partner and parents. For those who live close to me, can follow sessions on location, and for those who can't come by, I do the sessions online. Ofourse you can also come to Sweden for a private-, group-, or relationship-retreat! You can contact me or follow me on social media to stay informed.

Instagram

FOLLOW ME @ DEMIMAATMAN