DRIEDAAGSE PRIVÉ RETREAT IN ZWEDEN

Een her-ontdekking van je ware zelf

Reserveer nu
FOR WOMAN ONLY

Privé retreat

Terug naar jouw essentie

Lieve vrouw, jij mag weer gaan ervaren wat jij aan potentieel in je draagt. Eerst mag jij thuiskomen IN jezelf en de veiligheid en het (zelf)vertrouwen voelen dat daar is. Dan gaan we samen kijken op welke thema’s jij een doorbraak wilt maken. We gaan de diepte in en ik help je herinneren hoe je zélf de sleutels tot je eigen heling activeert. Je leert werken met energie en gaat ervaren hoe je eigen Hoger Zelf, de oerbron en de natuur allemaal samenwerken om jou de juiste inzichten en heling te geven.

De relatie die jij met jezelf hebt is de basis voor je andere relaties. Echte (onvoorwaardelijke) liefde, verbinding, plezier en wijsheid gaan weer stromen als jij in contact komt met je essentie. Het onbewuste in jou maken we bewust – en vanuit zachtheid kijken we naar onverwerkte stukken zodat deze kunnen transformeren.

Jouw mannelijke én vrouwelijke energie mogen weer samen komen in een heilige dans – waarna jij ook het magische kind in jezelf her-ontdekt. Jouw passie en missie worden duidelijker en je creativiteit en (onontdekte) gaven gaan weer stromen. Je gaat het leven meer vanuit gemak, blijheid en rust ervaren en je durft jezelf krachtig te laten zien aan de wereld.

Ik kijk ernaar uit om een stukje mee te mogen lopen tijdens jouw reis!

Wat kan je gaan ervaren?

 • Jezelf op diepere lagen ontdekken
 • Uit je hoofd en dieper in je lijf zakken
 • Doorbraak maken op persoonlijke thema’s
 • Oude angsten, trauma’s, overtuigingen of patronen transformeren
 • Verdieping in je relaties
 • Verheldering van je missie
 • Integratie van zielendelen

 • Meer contact met je creatieve en vrouwelijke essentie
 • Leren werken met natuurenergieën en de elementen

 • Meer verbinding met je ziel/Hoger Zelf en de Oerbron & de communicatie hiermee in de praktijk versterken

Driedaagse journey

€ 1295,- incl btw

Grote lijn van het programma:
(Het programma wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw intentie en behoeften.)

 • Creatieve sessie + persoonlijke afstemming/meditatie (+- 2 uur)
 • Natuurwandeling + opdrachten (leren communiceren met de natuur & het ‘veld’) (+- 2 uur)
 • Losse healing-activatie-coaching sessie op thema dat naar boven komt (+- 2 uur)
 • Innerlijke reis naar de hartkamer – je essentie en missie herontdekken (+- 1 uur)
 • Je kookt je eigen eten in je caravan, en kunt op het terrein ontspannen of heerlijke natuurwandelingen maken rondom het terrein
 • Je krijgt van mij opdrachten en tools mee die je tijdens het retreat kunt doen (afgestemd op jouw behoeften)

Extra

Tijdens het retreat ontvang je een notitieboekje die je kunt gebruiken voor je schrijfoefeningen én waar je je opgedane inzichten in kwijt kunt (en dit zullen er veel zijn!). Daarnaast leen je een Ipad met opgenomen meditaties & afstemmingen die je kunt beluisteren tijdens je rustmoment in de hangmat,

Prijs is inclusief:

 • 4 overnachtingen, keuze uit caravan in het bos of kamer in knusse retreatgebouw
 • 3x ontbijt*

 • 3x avond maaltijd*

 • 3x lunch*

 • Handdoeken & beddengoed

 • Biologische koffie & thee

 • In geval je in de caravan slaapt: gebruik toilet en douche in het sanitairgebouw**
  (het toilet in de caravan kun je ’s nachts gebruiken)

* Na aanmelding stuur ik je een formulier waarin je verschillende maaltijd menu’s kunt kiezen. Ik vraag je van tevoren naar jouw voorkeuren en/of allergieën. Wij zorgen dan voor de ingrediënten. De maaltijden kan je dan zelf klaarmaken in je keuken. We kopen zoveel mogelijk biologisch.

** In het geval je in het retreatgebouw slaapt: daar is keuken, toilet en douche aanwezig

Tip

Zou je ietsje langer wil blijven en nog meer verdieping willen aanbrengen? Misschien is dan het vijfdaagse retreat iets voor jou!
Vijfdaagse retreat

Dompel je onder in de Zweedse natuur

Praktische en extra informatie

Reizen vanuit Nederland
Voor mensen die uit Nederland naar Zweden (gelegen onder Växjö) willen komen is het aan te bevelen om een dag voordat het retreat begint al in Zweden te zijn. Vandaar ook dat er een extra overnachting bij in zit. Het retreat start namelijk in de ochtend en je wil graag uitgerust kunnen beginnen. Ook is het mogelijk om de laatste dag nog een extra nacht bij te boeken als dat beter uit komt met reizen. Zie voor tarieven het kopje “tarieven extra diensten”.

Daarnaast kan je reizen met de auto, vliegtuig of trein. Met de auto ben je ongeveer 11 uren onderweg (vanuit Noord Nederland). Vliegen kan op bijvoorbeeld Kopenhagen. Van daaruit is het nog 3 uren met de trein (of je huurt een auto). Ik haal je op van het station.

Data en aanmelden retreat

Bij interesse of vragen kan je onderstaand contactformulier invullen en dan reageer ik binnen een aantal dagen (check wel altijd je SPAM of ongewenste mail!).
Het is ook mogelijk om even telefonisch met me te bespreken of het retreat voor jou geschikt is (en misschien vind je het ook wel fijn om even in te voelen of wij een match zijn).

Mocht je willen starten met het retreat dan plannen we samen een geschikte datum.

Let op: als je in de herfst/winter een retreat plant, dan kan de invulling van het programma iets afwijken i.v.m. het weer en daglicht. Hierover wordt dan gecommuniceerd.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 21 dagen voorafgaand het retreat kan je kosteloos annuleren. Tot zeven dagen kost het €400,-. Annuleer je binnen zeven dagen, dan is er geen restitutie meer mogelijk.

Tarieven extra diensten

Optioneel Tarief
Extra healing sessie 1-1,5  uur € 95,-
Extra begeleide meditatie 1 uur € 65,-
Nacht bijboeken € 80,-

Ga jij de verbinding met jezelf aan?

De retreats worden gegeven in zuid Zweden onder de rook van Växjö. Wil jij je een paar dagen onderdompelen in de Zweedse natuur en daarnaast met jezelf aan de slag gaan? Reserveer nu een plek.