ONLINE (WAAR JE OOK BENT TER WERELD) OF OP LOCATIE IN ZWEDEN

Healing – coaching & activaties

Holistische psychologie

This is for the Truth-seekers & Intuitives..

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding op het gebied van innerlijke groei, hoog-gevoeligheid (HSP) of andere thema’s waar je aan wilt werken (zie hieronder). Daarnaast help ik bij het verdiepen van je innerlijke processen, het verder willen ontwikkelen of ontdekken van je intuïtieve vermogens, potentieel en een diepere belichaming van je Ziels-Essentie.

Ik bied ook begeleiding aan ondernemers (to-be), en aan degene die graag op meer bewuste manier hun bijdrage willen leveren voor deze bijzondere tijd.

“Alles wat je zocht in de buitenwereld, zat al die tijd al in jou. Jij bent de sleutel tot jouw geluk. Ik help je op weg door je dit te laten herinneren, zodat je van daaruit jouw eigen hart je gids kunt laten zijn.”

Kan jij onderstaande punten met “ja” beantwoorden?

Ik help je graag!

Ik wil de diepere oorzaken van mijn thema’s aanpakken

Ik zoek een intuïtieve, holistische benadering

Ik zoek energetische therapie met een praktische en geaarde inslag

Ontdek jouw innerlijke goud

Iedereen draagt een stukje goud in zich. Iedereen heeft een eigen uniekheid en potentieel. Ook jij! Jij kunt er voor kiezen om dit weer naar de oppervlakte te brengen en het innerlijke avontuur aan te gaan. Waarin je jezelf bevrijdt van alles dat jou nog blokkeert om voluit te leven. Om je gevoeligheid in te zetten als kracht, in plaats van dat het je beperkt. En om onderliggende (latente) trauma’s te helen, zodat je geen karmische last meer mee hoeft te dragen. Om te ontdekken wie jij in essentie bent én wat je missie is. Misschien is er een diepverlangen naar een ’thuis’. Naar innerlijke rust, liefde en helderheid. Ergens voel je misschien wel hoe het leven hoort te zijn: de eenheid, magie, verbondenheid, natuur… En toch, het lukt nog niet om het te belichamen zoals je wil. Misschien zit je vast in angst, chaos, emoties, een gevoel van eenzaamheid of het niet meer weten. Het is tijd om weer te her-inneren en om jouw innerlijk goud te laten schijnen! Ik help je graag verder in jouw proces.

Afgestemd op jouw behoeften en waar jij nu staat, kunnen onderstaande thema’s aan bod komen tijdens onze sessies: 

Reprogram your mind

 • Mentale programma’s opruimen

 • Beperkende overtuigingen transformeren

 • Zelf-saboterende of obsessieve gedachten aanpakken

 • Het leven minder vanuit de mind gaan ervaren en meer vanuit het lichaam

Remember the love you are & inner union

 • Dieper herinneren wie je in essentie bent en wat je Thuis is

 • Onzekerheid, twijfels en beperkende identiteiten loslaten

 • Sterkere verbinding met je (diamanten) hart

 • Liefde voor jezelf, anderen en het grotere geheel ervaren op een onvoorwaardelijke manier

 • Integratie (en balanceren) van je mannelijke en vrouwelijke energie

Transforming fear, pain & suffering

 • Helen en loslaten van angst, belemmerende overtuigingen en patronen, innerlijke saboteurs, gevoel van eenzaamheid, leegte, onmacht, herhalingslussen, pijn, verwarring, schaamte, schuldgevoel, minderwaardigheidsgevoel, onrust of paniek

 • Verwijderen van energetische ballast, programma’s en beperkende invloeden

 • Het goud ontdekken dat ligt verborgen onder jouw uitdagingen/worstelingen

 • Een dieper contact met je lichaam (aarding) en daarmee een gevoel van veiligheid en ontspanning ervaren

Transform your daily life

 • Leren omgaan met hoog-gevoeligheid

 • Beperkende patronen en triggers in relaties doorbreken

 • Ontdekken wat andere mensen/situaties jou spiegelen

 • Verdieping aanbrengen in je relaties

 • Leren omgaan met praktische/uitdagende zaken/situaties/personen

 • Leren om in je eigen energie te blijven tussen de mensen (plek innemen)

 • Heldere keuzes kunnen maken vanuit je eigen intuïtie

Highest Self Embodiment & Purpose

 • Diepere verankering van de ziel in het lichaam

 • Sterkere verbinding met je hogere zielsdelen (multi-dimensionaliteit) en de Divine Source

 • Het herinneren van je gaven, ziels-waarheid, ziels-missie en passie en deze krachtiger gaan belichamen

 • Je spirituele onderscheidingsvermogen activeren en sterker kunnen navigeren tussen onzuivere/zuivere informatie in deze tijd

 • Inzicht krijgen in de vervolgstappen op je pad

Inner child & ancestral healing

 • Innerlijk kind healing

 • Voorouderlijke (DNA) healing

 • Trauma verwerking

 • Helderheid over terugkerende thema’s en deze doorbreken

 • In contact komen met je magisch innerlijk kind en wijsheid van je lineage

Create magic

 • Herinneren/verdiepen hoe je kunt werken met energie (healing), intuïtie, de elementen, de aarde, je hogere zielsdelen (multi-dimensionaliteit), en je overige unieke gaven

 • Jouw gaven bewuster gaan inzetten voor deze tijd

 • De magie, creativiteit, speelsheid en flow van het leven dieper ervaren

 • Nieuwe lagen van je bewustzijn ontdekken met een sterker gevoel van innerlijke harmonie en eenheid

Source-aligned Healing & Activation

Mijn innerlijke reis van healing en transformatie heeft een basis gelegd voor mijn werk (lees meer over mijn achtergrond HIER). Tijdens deze reis ontwikkelde ik een sterk onderscheidingsvermogen op spiritueel gebied en heb ik mijn eigen manier van energiewerk ontwikkeld.

Een duurzame en diepgaande healing
Ik werk altijd vanuit een directe Bron-verbinding en mijn eigen Ziels-Essentie. Dit is voor mij de enige manier om healing op een organische en veilige manier te laten ontstaan en zorgt ervoor dat de impact duurzaam en diepgaand is. Ik creëer altijd een veilige basis (container) waarin alleen datgene kan gebeuren dat in overeenstemming is met de ziel van de klant.

Herinneren aan eigen Essentie
Het is mijn kracht om de essentie van anderen te zien en het is mijn passie om iemand te helpen herinneren wie hij/zij in Essentie is. Zodat iemand weer leert vertrouwen op de eigen innerlijke wijsheid. Hetgeen dat deze verbinding met de Ziels-Essentie in de weg staat gaan we samen zuiveren en transformeren tijdens de sessies.

Commitment
Natuurlijk vraagt het van jou ook commitment en de bereidheid om jezelf te blijven trainen/veranderingen toe te passen in je dagelijkse leven. Daarom combineer ik energetisch werk ook altijd met praktisch toepasbare tools waarmee je thuis aan de slag kunt.

Co-creatie
De sessies zijn heel divers en ik houd er rekening mee dat deze aansluiten bij jouw behoefte. Tijdens ons gesprek in combinatie met een innerlijke meditatieve reis die we samen maken, ontstaat altijd datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Je gaat ervaren dat je eigen Ziels-Essentie (‘hoogste zelf’) je grootste gids is en hoe je hier mee kunt werken. Ik combineer de sessies met oefeningen en spontaan energiewerk. Terwijl we bezig zijn voel ik intuïtief met je mee en help ik jou inzichten te vergaren en helderheid te krijgen. Dit proces is altijd een co-creatie tussen ons beide en vraagt dus ook dat je actief mee doet. Dit is uiteindelijk altijd het doel van mijn sessies: jouw Innerlijk ‘weten’ activeren. Zodat jij je eigen zielswaarheid, kracht en liefde in jezelf gaat vinden.

Tijdens de sessies worden er nieuwe lagen in jou wakker gemaakt, welke een blijvend en duurzaam effect op je leven hebben. De diepgang in de sessies gaat altijd samen met luchtigheid, lichtheid en een veilige en oordeel-loze setting waarin je alles met mij kunt delen.

Je bent welkom!

Mocht je mij een keer willen bezoeken, wij bieden retreat mogelijkheden.
Meer informatie vind je op de retreatpagina of stuur mij een berichtje.

Duration Price
60 minutes € 110,- (incl. vat)

CUSTOMER REVIEWS

WHAT PEOPLE SAY

Ik ben bij Demi gekomen omdat ik op zoek was naar het hervinden van mijn contact met en vertrouwen in mijn intuïtie. Ik had gemerkt dat ik dit niet vond in reguliere gesprekstherapieën, omdat dit zich beperkte tot cognitieve processen. Ik miste de verbinding met mijn lijf. Hoewel ik vroeger een sterk geloof had in spiritualiteit, was ik met de jaren steeds sceptischer geworden. Maar al na de eerste sessie voelde ik een wezenlijke verandering in mijn zijn en de verbinding met mijzelf, wat eveneens invloed had op mijn verbinding met mijn omgeving. Het contact met intuïtie is groeiende, een ontwikkeling wat zich na en tussen de sessies doorzet. Het onderzoek van onverwerkt leed geeft mij inzicht, helpt mij bij het verwerken hiervan en werkt eveneens herstellend van de verbinding van mijn intuïtie. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plek. Ik gebruik vaak het woord ‘magisch’ om te omschrijven wat ik ervaar tijdens en door de sessies. Demi creëert rust en vertrouwen, waardoor ik vanaf begin de veiligheid voelde om ‘het diepe’ in te duiken om de verbinding met mijzelf te herstellen.

IMMY AUCK
(Online)

Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen.

ILSE
(Op locatie)

Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal.  Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

MARINDA BOK
(Op locatie)

Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

VERA HOUWER
(Op locatie)

Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker ‘your woman’!

PAVLINA HAVLIKOVA
(Op locatie)

Ben je ondernemer of wil je dit worden? Ook hierbij kan ik jou begeleiden!

Een groot deel van mijn klanten ontdekten tijdens de sessies dat ze ook hun eigen onderneming wilden starten. Sommige van hen begonnen hun eigen praktijk, waardoor de sessies gericht waren op het verder ontwikkelen van het werken met energie en hun gaven.

In het geval je al ondernemer bent, of dit wilt onderzoeken, kan ik je helpen een verdieping aan te brengen in je werk en missie, helderheid te krijgen over de vervolgstappen, blokkades op te heffen en je energie krachtiger de wereld in te brengen.

Het is ook mogelijk om dit te doen in combinatie met het ontwikkelen van een (nieuwe) website. Mijn partner heeft de gave om iemands unieke energie op creatieve wijze vorm te geven in een websitedesign.

FAQ

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Afgelopen jaren is gebleken dat mijn klanten gemiddeld met 3 sessies al grote sprongen hadden gemaakt. Dit gold vooral voor mensen die bepaalde inzichten nodig hadden om een bepaalde doorbraak te maken of een oud patroon wilden loslaten. Toch bleven deze mensen vaak terugkomen omdat ze het fijn vonden om hun proces te blijven verdiepen. In het geval iemand te maken had met sterke angsten, weinig aarding in het lichaam of wilde werken aan trauma-verwerking, namen we wat meer tijd omdat bij deze mensen een diepere aarding en veiligheid in het lichaam eerst voorop stond. Anderzijds heb ik ook veel mensen begeleid die tijdens de sessies ontdekten dat ze een onderneming wilden starten en heb ik veel van hen begeleid bij dit proces, maar ook bij het verdiepen van hun eigen healing-werk en gaven. In die zin is mijn doelgroep best divers en is het echt per persoon afhankelijk wat de behoefte is en hoe diep deze persoon wil gaan in het proces.

Zijn de sessies voor mij geschikt?

Ik werk met een vrij diverse doelgroep. De één wil echt met pijnpunten of worstelingen aan de slag, de ander heeft al veel innerlijk werk gedaan en is klaar voor de volgende stap, en weer een ander heeft een onderneming en wil de eigen gaven sterker ontwikkelen. Toch hebben ze allemaal wel in overeenstemming dat het zielen zijn die diep vanbinnen voelen dat ze hier zijn voor de nieuwe tijd. Ze hebben vaak geworsteld met hun gevoeligheid (of deze helemaal weggestopt), hebben vaak moeite gehad met het dagelijkse aardse leven, hebben vaak een andere kijk op de wereld gehad dan hun leeftijdsgenoten en worstelen vaak met onzekerheden, angsten en zijn niet goed verankerd (geaard) in hun lichaam, waardoor ze de echte verbinding met hun ziel, gaven en helderheid missen (of hebben gemist). Dit gemis zorgt ervoor dat ze vaak zoekende zijn geweest in het leven. Terwijl ze in de buitenwereld aan het zoeken waren, hadden ze niet door dat ze hun zelf zochten (en het contact met Source, ofwel Thuis). Als je met mijn teksten resoneert, dan ben je mijn doelgroep! Natuurlijk mag je eerst contact met me opnemen om dit verder te onderzoeken.